Kicsit izgalmasabb nászút úticél?
Nyáron lesz az esküvőnk és utána szeretnénk nászútra menni, de az úticél még nincs eldöntve.
Európa vagy európa közeli hely lenne a cél elsősorban, de a szokásos országok kilőve: olasz, spanyol, horvát, ausztria, görög, ezekben már jártunk, szeretnénk kicsit extrábbat, olyan szempontból hogy nem egy tipikus nyaralós országba/városba szeretnénk, amit már mindenki kívülről fúj, mint pl London, Zakhyntos stb.
Van valami jó ötlete valakinek, szívesen olvasom ki merre járt már, nem feltétlenül nászút miatt. :)
Skóciai körutazás
Gran Canaria
Florida
Nem feltétlenül ebben a sorrendben
Marokkót ajánlom, kifejezetten hangulatos (fűszerek, illatok, színek) és nagyon szeretik a nászutas párokat.
Ha bírjátok az óceáni éghajlatot, akkor Skóciát én is ajánlom, ha vevők vagytok a várokra, kastélyokra, esetleg érdekelnek a "kísértettörténetek" ebből is lehet egy nem szokványos és izgalmas nászútat csinálni.
Szerintem minden országban van nem tipikus nyaralóhely. Pl. ne tengerpartit válasszatok, vagy ne a fővárosokat és tipikus látnivalóikat.
Pl. Skandináv kirándulás. Ott nem a városok az érdekesek, hanem a természet. Vagy Erdélyi út.
Most szívesen mennék Tirolba, nagyon tetszik a táj, természet.
Nem mondtad, hogy mit szerettek csinálni, így egy kicsit nehéz.
Angliában például bérelhettek egy hajót a csatornákon (előképzettség nem szükséges) egy hétre.
Izlandon még nem voltam, de érdekes úti célnak tűnik.
Több embertől hallottam már, hogy mennyire szeretnek visszajárni a Dél-afrikai Köztársaságba.
Esetleg Kuba?
Norvégia jutott eszembe, akár egész fel, a sarkvidéken túlra. Viszont Norvégiához kicsit mélyebbre kell a zsebbe nyúlni sajnos...
Meg az, hogy izgalmasabb az így elég tág. Nekem mondjuk nagyon tetszene Lengyelországban egy magas-tátrai többnapos túra, másnak meg nem.
Közelebbiek:
-Izland
-Kanári-szigetek
Messzebb:
-afrikai szafari (az "igazi" Afrikában, helyi vezetővel, pl. Masai Mara, Serengeti)
-Új-Zéland
-Japán
Ne javasoljatok már Floridát, Kubát meg Japánt, mert azok nem Európához közeliek:D
Kérdező, én Skandináviát ajánlom, gyönyörű természet és kisvárosok várnak. Dánia, Svédország, meg a környéken Finnország is csodás. Ha meg valami melegebb helyre, strandolásra vágytok, akkor Portugália, Ciprus is izgalmasak lehetnek, de Marokkó is szuper ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!