Kuba vagy Jamaica?
Figyelt kérdés
A nászutunkat tervezzük és a fent említett országok között hezitálunk.
Sok videót néztem, olvastam is róluk, de az itteniek személyes tapasztalatára lennék kíváncsi. Hátha akad olyan, aki járt már mindkét helyen.
A pozitívumokra és a negatívumokra egyaránt kíváncsiak vagyunk.
Mauritius is szóba került, de egyelőre a két fenti a befutó.
Nem tervezünk egész nap a parton heverészni, szeretnénk minél több érdekességet látni.
2022. ápr. 6. 16:10
1/5 anonim válasza:
Jamaica egy nagyon veszelyes orszag, de udulohelyen dagonyazoknak megfelel, ha nem hagyja el azt a helyet. Bar egyre veszelyesebb karibi hely. Kuba iszonyatosan szegeny, szivszorito, hogy elnek, de nincs bunozes.
2/5 anonim válasza:
Jamaikát megerősíteni tudom.Olyan bűnözés van ott hogy hihetetlen.Felhívták rá a figyelmünk,de élőben látni brutális volt.
Aki teheti kerülje el ezt a sziget országot.
3/5 anonim válasza:
Jamaica nagyon izgalmas hely. Mi többször is voltunk. A helyiek jó fejek, érdemes lespanolni néhány idös rasztával mert sok érdekes dolgot tudnak mesélni. Kubaban egyszer jártunk egynek elment de annyira nem hoz lázba, hogy oda visszamenjek.
4/5 anonim válasza:
mivan ithon nemtudtok betépni mó? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!