10-es: Az a tapasztalatom, hogy negatívan állnak hozzám ha megtudják, hogy magyar vagyok, elfordulnak tőlem stb.
11-es: Hülye vagy.
Hooo, igen, amikor az érvek találkoznak, ezt imádom a gyakoriban, hogy komoly és felnőtt vitákat tarthatunk idegenekkel.
2023. ápr. 1. 17:11
13/25 anonim válasza:
Ki a francnak van kedve itt érvelgetni hülyeségekre? Csak benézek és megyek is tovább
2023. ápr. 1. 17:18
14/25 anonim válasza:
Én "kalandvágyból" itthon maradok.
Amúgy nagy álmom az USA volt, de azután rájöttem, hogy az itthoni jó jövedelmemmel szinte minden évben tudok az USA-ba utazni, míg azok akik kiköltöztek, sohasem tudnak hazajönni Az USA-ból.
2023. ápr. 1. 17:18
15/25 anonim válasza:
Jueszéj
2023. ápr. 1. 17:21
16/25 anonim válasza:
7 éve Svájcban élek és nem tervezek hazamenni. Ha valami okból mégis odakényszerülnék, akkor minden erőmmel azon dolgoznék, hogy mielőbb leléphessek egy értelmes, élhető országba.
Mo. sajnos nem az. :(
2023. ápr. 1. 17:21
17/25 Senior Séf válasza:
14 éve megtettem. Nem a jobb élet reményében, hanem puszta kalandvágyból. De kiderült, öreg vagyok már hazát cserélni. 8 év után hazajöttem. Jól mondta Tompa Mihály: szívet cseréljen, aki hazát cserél.
2023. ápr. 1. 19:05
18/25 anonim válasza:
Őszintén mostanában senkinek sem tudom ajánlani hogy vándoroljon ki ide Nyugat-Európába, mindenhol egy kalap alá veszik a magyarokat az oroszokkal, hiába magyarázkodna bárki is hogy ő bizony a zorbándiktatúra elől menekül.
2023. ápr. 1. 19:29
19/25 anonim válasza:
Nálam a szimpatikusabb kultúra és környezet (ideértve az életstílust), a jobb tanulmányi és munkalehetőségek, a kalandvágy és a szerelem játszott közre.
23/L (#4)
2023. ápr. 2. 20:07
20/25 anonim válasza:
Az elkövetkezendő 1-2 évben itt hagyom Magyarországot, mert itt már csak egyre rosszabb lesz a helyzet. Hollandiába szeretnék kimenni, de hogy mennyi időre, az még én se tudom. Barátaim és rokonaim élnek kint, már évek óta, ők tudnak segíteni az elején.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!