Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ezt léccives magyarázzátok...

Ezt léccives magyarázzátok meg. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Na szoval ugye Magyarorszägnak van egy hatär vonala vannak a bizonyos hatärok de a hatär mellet mondjuk 200 meterrel mert nem lehet csak ugy ätmenni? mi van ott nagyfal? vagy ezt nem ertem amgyarorszäg krül körbe mivan hogy ott nem lehet ätmenni?
2010. okt. 5. 23:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs semmi, át lehet menni csak nem szabad, kivéve az EU-n belül, ahol a zöld határon is tetszőlegesen át lehet menni. Régen a nyugati határokon volt az ún. vasfüggöny, ami egy árokkal övezett elektromos jelzőrendszeres drótkerítés volt.
2010. okt. 5. 23:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Es ha ätmegyek akkor micsinälnak? Hogy veszik eszre...??? A csempeszek ezt mernem hasznäljäk ki?? Nem ertem ene zt :S
2010. okt. 5. 23:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Őrizetbe vesznek tiltott határátlépés miatt. Hőkamerákkal figyelik a határt, járőröznek, így szúrják ki a határsértőket, de nyilván nem mindig sikerül.
2010. okt. 5. 23:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Pont a múltkor láttam erről dokumentum filmet, bár nem Magyarországról. A "zöld" határokat erőteljesen figyelik, ahogy előttem is mondták járőröznek autókkal és gyalog folyamatosan, akár kutyákkal is, illetve hőfigyelő kamerákkal figyelik a határokat, és azonnal észreveszik, ha valami "mozgás van". A csempészek sokszor megpróbálnak még is átvinni több tucat embert, de legtöbbször le is buknak, elkapják őket... Innentől kezdve eljárást lehet indítani ellenük illegális határátlépésért, akár embercsempészetért, ha rá tudják bizonyítani valakire, és még jól jár az ember, ha nem tiltják ki az országból jó időre, ahova menni akart.
2010. okt. 6. 11:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hülye kerdesnek tünik ... de mert nem ässäk ät magukat? mint a filmekbe ... jo persze idöigenyesebb es nem kanällal meg ienek hanem... vagy ott levan betonozva?
2010. okt. 6. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem gondolom hogy le lenne betonozva, de ha csak azt nézed, hogy Magyarország és a célország határát is át kell lépni, útlevél ellenőrzéssel, ha normálisan utazol, akkor rájössz, hogy nem kis munka lenne ott átásni magát az embernek. Nem félórás meló lenne, arról nem is beszélve, hogy egy földbe ásott üreg azért nem túl tartós, beomlik, veszélyes...
2010. okt. 6. 18:59
 7/7 A kérdező kommentje:
èrtem köszönöm mindenre választ kaptam...
2010. okt. 6. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!