Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova és hogyan jársz nyaralni?

Hova és hogyan jársz nyaralni?

Figyelt kérdés
Nyaralni szeretnék menni( jó akár télen is). Egyedül mennék. A lényeg hogy legyen tenger meg hogy meleg legyen. Szeretnék egy helyet ahova elmehetek egy hétre kikapcsolni ha túl sok a stressz. Hogy lehet ezt a lehető legolcsón kihozni és melyik országot ajánlod

2023. febr. 9. 16:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Jajj Istenem. Ha azt mondtam volna, hogy a Seychelles-szigetekre, vagy Bora Borára megyek, akkor rákontráztál volna, hogy te meg a Holdra. Drága kis fotelben utazó barátom. Nem adom meg neked azt az örömet, hogy felb*szódjak rajtad, úgyhogy ezután el sem olvasom amit írsz.
2023. febr. 9. 21:06
 12/16 anonim ***** válasza:
32%

Dehogynem olvasod, bárkiét így utazgatsz :) a fotelest is rád írják, magadtól semmi se jut eszedbe, nemhogy utazni.Meg akkor utazol te, mikor a travel channel nézed. xD

Ilyen parádét csinálni mert csóró vagy, szánalmas.

2023. febr. 9. 21:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Megszerettem volna tudni hogy lehet olcsón egy jót nyaralni meg kiszakadni a hidegből erre összevesznek. Szép
2023. febr. 9. 21:25
 14/16 anonim ***** válasza:
32%
Én nem veszekedtem, de a irigy támadást nem komálom. Ha valaki nem tud elutazni sehova, vagy nem oda ahova igazán szeretne, azért nem az a hibás, aki megteheti.
2023. febr. 9. 21:37
 15/16 NTBS ***** válasza:
0%
Itthon, tömegközlekedéssel.
2023. febr. 10. 17:24
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Albániába, autóval, Bosznián át. De persze lehet menni máshogy is...
2023. febr. 11. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!