Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes 10 napra...

Szerintetek érdemes 10 napra elmenni New Yorkba vagy Tokyoba?

Figyelt kérdés
Valamelyik helyre menni szeretnék a nyáron, csak sajnos 10 napom van rá. Érdemes szerintetek?

2022. dec. 15. 11:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
10: :-DDDD
2022. dec. 15. 16:27
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg érdemes csak New York miatt odautazni, rengeteg a látnivaló (a környéken is, egynapos kirándulásokat is lehet tenni)
2022. dec. 15. 17:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi körutazáson voltunk Amerikában, New Yorkban 3 napot voltunk, szerintem bőven elég annyi rá. De mondjuk én nem szeretek egész nap körbe-körbe járkálni "ugyanazon" a helyen. 10 napot csak ugy tudnék elképzelni New Yorkban, ha a fele időt a strandon tölteném, vagy ha az egész környéket (értsd 4-5 órás kocsiút) bejárnám.
2022. dec. 15. 18:18
 14/17 anonim ***** válasza:
14%
A preferenciáktól függ. Nekem 5 nap Manhattanre sem lenne elég.
2022. dec. 15. 20:08
 15/17 anonim ***** válasza:
84%
Persze, hogy érdemes, ha van rá pénzed! Mindent érdemes, amitől világot látsz, jól érzed magad, élményeket szerzel és a vágyaid teljesülnek.
2022. dec. 15. 20:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 napot voltam Yorkban és kellett volna egy hetedik is. Ha van elég pénzed, biztos el tudsz ott szórakozni, a kérdés az, hogy mit szeretnél csinálni. Mert a látnivalók 5-6 nap után elfogynak és arról sem vagyon meggyőzve, hogy csak látnivalók nézése hosszútávon le tud kötni egy embert.
2022. dec. 15. 22:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

10 nap szerinten sok New Yorkra. Manhattan, a Central Park erdekesek, de mihelyt kimesz a cityböl, ugy nez ki, mint Budapesten a Körut. A szinvonalat ertem. En a helyedben összekötnem mas uticellal vagy az USA-n belül, vagy massal.

Tokio- itt nehezebb, mert iszonyu draga, meg dragabb, mint New York. A hotelszobak borzaszto picik. A WC hasznalatahoz egy hasznalati utmutato van- nagyon erdekes. Elöre beprogramozhatod pl. hogy hany orakor kezdje el a WC ülest füteni, mit zeneljen, es hasonlo erdekessegek. Angolul alig tudnak, es a feliratok japanul vannak. Az ettermek is erdekesek- müanyagbol total elethüen elkeszitik a megrendelhetö etelt, es mar csak a szamat kell bemondanod, hozzak egy az egyben ugyanazt, de mar nem müanyagbol.

En mindkettö helyen voltam, New Yorkban 4 napot voltunk, mert utana a cel a Hawaii szigetek volt. Japanban egy csoportos uton voltunk 10 napot, vezetessel- pont a nyelv miatt,- de ez egy Japan körut volt. Csak Tokiora eleg egy par nap.

2022. dec. 16. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!