Iqost lehet hotelszobában szívni?
Figyelt kérdés
Este lefekvés előtt még el szoktam szívni egy heetset, viszont most télen megyünk wellnessezni, és a szobánknak nincs erkélye. Ha elszívok este egyet a szobában, vagy a fürdőben, van esélye, hogy bejelez a füstjelző?2022. nov. 28. 11:49
1/5 anonim válasza:
Nem szabad!
Az ecigikre is pontosan ugyanazok a szabályok vonatkoznak amik a normál tüzes, parazsas, dohányos cigikra, pipákra. Csak a kijelölt helyen használhatod.
A füstjelző biztosan be fog jelezni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Sok helyen olvastam, hogy próbálkoztak már vele sikeresen is, de gondoltam megkérdezem itt is. Köszönöm válaszod! :)
2022. nov. 28. 12:15
3/5 anonim válasza:
Mivel hevít, nem füstöl a füstjelző sem kellene érzékelje. Viszont ahol tilos a dohányzás, ott ezt sem szoktam használni beltérben.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem javarészt mindenhol tilos bent a dohányzás, de gondoltam rákérdezek. Mindenesetre arra a pár napra leszokok az esti utolsó heetsemről! 😃
2022. nov. 28. 12:30
5/5 anonim válasza:
3-as optikai úton értékeli a füstöt, ködöt, párát, ... nem szagolgatja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!