Budapestről hogy a legkönnyebb eljutni Bécsbe?
Adventi vásárba mennénk 1 teljes napot lennénk tehát reggel menni este jönni.
Úgy tudtam megy oda vonat is de a máv nem hozza ki?!
Kocsival mennyire nehéz eljutni? Vagy valami tipp hogyan érdemes utazni?
Vonat: beírod az ELVIRA-ba, magyarul is tudja, hogy Bécs. Reggel 5:40-től kb. óránként megy vonat.
Busz: a Flixbus több járatot üzemeltet naponta, részben a Népligettől, részben a Kelenföldi pályaudvartól.
Autóval M1 majd A4 autópálya. Osztrák autópálya-matrica kell, 10 napos a legrövidebb. On-line is meg lehet venni, vagy benzinkútnál. Itt még kiragasztós matricát adnak, amit fel kell ragasztani a szélvédőre.
Figyelj arra, hogy munkanapokon egész Bécsben fizetni kell a parkolásért (Kurzparkzone). Lehet parkolójegyet venni vagy mobilapplikációval (Parken Wien) parkolni.
Köszi a választ szerintem marad a vonat
Csak én a máv appban néztem és így nem adta ki
Nyugodtan felejtsd el a MÁV-ot!
Én rendszeresen járok ki Bécsbe, a jövő héten is megyek.
Ajánlom a RegioJet-et.
Ez egy olcsó magánvonat, a Déli- vagy a Kelenföldin tudsz felszállni rá.
Letöltöd a telefonodra az appot, és a telódra küldi a jegyet.
Kiválasztod az időpontot, a kocsiosztályt, az ülést és bankkártyával kiegyenlíted.
Az ünnepek miatt kissé felmentek az árak, de így is megéri.
Főleg, hogy ingyenesen jár ásványvíz és szintén ingyenesen tudsz vagy 6 féle tea vagy kávé közül választani.
De étlapról is tudsz rendelni a telódon lévő appon keresztül.
Minden reggel 7:45-kor indul a Déliből és 17:27-kor indul vissza Bécsből.
Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!