Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Bécsben a Shopping city...

Bécsben a Shopping city südröl hallottak? Milyen hely? Milyen boltok vannak?

Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Jó hely, hatalmas területen van, kint a város szélén. 1 napot el lehet bolyongani, ha mindenhova benéz az ember. Igazából hasonló boltok vannak ott is, mint a többi plázában, Media Markt, Ikea és a sok-sok ruhabolt. Amit kiemelnék, hogy ott van Primark, ami sajnos nálunk nincs és nagyon jó árak vannak, egész jó minőségű ruhákért. Sokan emiatt járnak oda, mert olcsóbb sok minden, mint nálunk egy turkáló. (pl a Hádánál)
2022. nov. 17. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:

A honlapjukat nem sikerült megtalálnod?

Itt vannank ABC-sorrendben a boltok:

[link]

De oldalt kategóriánként is végignézheted.

2022. nov. 17. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:

1: a PRIMARK-ban vannak jó minségű ruhák?

Melyik márkáik?

Én csak iszonyat rongyokat láttam pl. itthon secondhand-ben... Atmosphere, Primark és votl még egy...

2022. nov. 17. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Vettem már ott pólót, nadrágot nagyon olcsón, ami 5 éve meg van és még mindig jó. Pedig én pl a nadrágot kb fél évente dobhatom ki, mert kiszakadnak, de a Primarkos térdnadrágom 5 éve meg van. Persze nem kérdés hogy vannak gyenge, silány minőségű dolgok is ott, mert rengeteg ruha van, ki kell fogni a jobb darabokat. Angliában több szintes üzletek vannak, 1-2-3 font szinte minden. Ehhez az árhoz viszonyítva egész jó dolgokat is ki lehet fogni.
2022. nov. 17. 22:17
 5/6 anonim válasza:

taxival mentunk bécsbe karácsonyi vásárra meg vásárolni

[link]

2022. nov. 18. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
gerillamarketing?
2022. nov. 18. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!