Augusztus végén párommal Balatonvilágosra utazunk és szeretnénk tudni, hogy közért (ek) /bevásárlóközpont, esetleg szórakozó hely merre találhatóak? Mivel úgy hallottam nagyon picike település.
Én amikor tavaly ott voltam 2 hetet, akkor összvissz 2 db kisbolttal találkoztam. Ami lent van a standnál az kifejezetten drága volt. A másik meg nagyon fönnt a település végén, az szerintem türhető árkategória volt. De ajánlom , hogy menjetek be Siófokra vásárolni is és SZÓRAKOZNI főleg!!
Nagyon közel van, és elég jó a vonathálüzat is. 10 perc alatt ottvan, azthiszem a Petőfi sétány egyik véga ott kezdődik. :) Én diákjeggyel fizettem kb 125 ft-ot.
A vonatok többségi is szép, tiszta, viszonylag új, modern. :)
A vasútállomásról pedig gyönyörű a kilátás!!! (egyébként végig az út alatt is)
Van egy kilátó is, onnan belátni majdnem az egész Balatont. A vasútállomási kereszteződésnél kell felmenni a lépcsőkön.
Remélem mindent jól írtam le, 1 éve már hogy ott voltam :)
Jó nyaralást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!