Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Augusztus végén párommal...

Augusztus végén párommal Balatonvilágosra utazunk és szeretnénk tudni, hogy közért (ek) /bevásárlóközpont, esetleg szórakozó hely merre találhatóak? Mivel úgy hallottam nagyon picike település.

Figyelt kérdés
Aki ismertebb ott, vagy akár ott lakik kérem írja le véleményét a helyről, és hogy mik a látnivalók.Esetleg a környékbeli települések biciklivel megközelíthetőségét. ( Sajnos autónk nincs, így kicsit nehezebb a dolgunk a közlekedéssel) Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 12. 20:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Én amikor tavaly ott voltam 2 hetet, akkor összvissz 2 db kisbolttal találkoztam. Ami lent van a standnál az kifejezetten drága volt. A másik meg nagyon fönnt a település végén, az szerintem türhető árkategória volt. De ajánlom , hogy menjetek be Siófokra vásárolni is és SZÓRAKOZNI főleg!!

Nagyon közel van, és elég jó a vonathálüzat is. 10 perc alatt ottvan, azthiszem a Petőfi sétány egyik véga ott kezdődik. :) Én diákjeggyel fizettem kb 125 ft-ot.

A vonatok többségi is szép, tiszta, viszonylag új, modern. :)

A vasútállomásról pedig gyönyörű a kilátás!!! (egyébként végig az út alatt is)

Van egy kilátó is, onnan belátni majdnem az egész Balatont. A vasútállomási kereszteződésnél kell felmenni a lépcsőkön.

Remélem mindent jól írtam le, 1 éve már hogy ott voltam :)

Jó nyaralást! :)

2012. aug. 13. 11:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatót, akkor így valóban érdemes átmenni Siófokra. :)
2012. aug. 13. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!