Vannak olyan országok ahol elnézik ha az ember csak úgy oda költözik, de nem dolgozik semmit? Ha igen melyek ezek?
Attól függ, miből akarsz élni...
Ha milliárdjaid vannak, és a kamatokból élsz, senkit nem érdekel.
De ha a szociális rendszerre akarsz rácsimpaszkodni, akkor rövid úton ki leszel téve....
Vállalkozásom van, éltem már több környékbeli országban.
Igazából a kutyát nem érdekli hol laksz az Eu-n belül.
Papíron 3 hónap után valami okmányt intézni, de csak egy országban csináltattam meg a papírokat.
Horvátországban sokat éltem Zágrábban, megtetszett nagyon, a tengerparton is vettem egy házat, sokszor lejárunk oda a haverokkal.
Én is a horvát tengerparton vettem egy tengerparti lakást vagy 12 éve.
A kutyát sem érdekli, hogy mit csinálok, miből élek vagy mennyi ideig vagyok ott, amíg befizetem a csekkeket.
"de nem dolgozik semmit"
Az ember alapból átalussza az 1/3 életét.
A másik 1/3 elmegy mosásra, mosogatásra, takarításra, bevásárlásra, főzésre, vécézésre, tisztálkodásra, gyereknevelésre, BKV-zásra, tévézésre, fészbúkozásra...stb...stb...
Aki a maradék 1/3 életét képes elfecsérelni valami munkahelyen, az meg is érdemli.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!