Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Vannak olyan országok ahol...

Vannak olyan országok ahol elnézik ha az ember csak úgy oda költözik, de nem dolgozik semmit? Ha igen melyek ezek?

Figyelt kérdés
És lehet ingatlant venni meg bármi. Van ilyen? Ha ha én elmegyek lakni bármilyen országba köteles vagyok dolgozni is??

2022. okt. 23. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, miből akarsz élni...

Ha milliárdjaid vannak, és a kamatokból élsz, senkit nem érdekel.

De ha a szociális rendszerre akarsz rácsimpaszkodni, akkor rövid úton ki leszel téve....

2022. okt. 23. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozni sehol nem KELL, de anélkül elég nehéz megélni, az ingatlanvételröl nem is beszélve.
2022. okt. 23. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Vállalkozásom van, éltem már több környékbeli országban.

Igazából a kutyát nem érdekli hol laksz az Eu-n belül.

Papíron 3 hónap után valami okmányt intézni, de csak egy országban csináltattam meg a papírokat.

Horvátországban sokat éltem Zágrábban, megtetszett nagyon, a tengerparton is vettem egy házat, sokszor lejárunk oda a haverokkal.

2022. okt. 23. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is a horvát tengerparton vettem egy tengerparti lakást vagy 12 éve.

A kutyát sem érdekli, hogy mit csinálok, miből élek vagy mennyi ideig vagyok ott, amíg befizetem a csekkeket.

2022. okt. 24. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:
21%

"de nem dolgozik semmit"

Az ember alapból átalussza az 1/3 életét.

A másik 1/3 elmegy mosásra, mosogatásra, takarításra, bevásárlásra, főzésre, vécézésre, tisztálkodásra, gyereknevelésre, BKV-zásra, tévézésre, fészbúkozásra...stb...stb...

Aki a maradék 1/3 életét képes elfecsérelni valami munkahelyen, az meg is érdemli.

:)

2022. okt. 24. 10:27
 6/6 Kései Sirató ***** válasza:
5-ös te egy parazita lehetsz, akit eltartanak mások, vagy pedig egy bűnöző.
2022. nov. 16. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!