Lisszabont vagy Barcelonát javasoljátok?
Figyelt kérdés
barátomat akarom meglepni egy utazással születésnapjára.2022. okt. 11. 07:10
12/14 anonim válasza:
Én csak Barcelonában jártam eddig ezek közül és nagyon szerettem. De a képek alapján Lisszabon is nagyon szép, szóval nehéz választás. Szerintem egyik sem lenne csalódás, de a személyes tapasztalat miatt Barcelonát javaslom.
13/14 anonim válasza:
Én Barcelonát nagyon szeretem, többször is voltam és bármikor visszamennék újra, bármennyi időre.
Lisszabonban még sosem jártam, oda is szívesen elmennék - de valószínű, hogy Barcelonába előbb fogok újra elmenni, mint Lisszabon sorra kerül.
14/14 anonim válasza:
Barcelonában 2010-ben voltam négy napot,Lisszabonban egy hetet, kedden jöttünk haza. Szerintem Lisszabon romantikusabb, Barcelona látványosabb. Mindkét helynek nagyon sajátos hangulata van,bármelyik jó választás. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!