Tegyük fel, részt veszel egy nyereményjátékban, ahol 2 hetes, 2 helyszínes utazás a díj (fizetik a hoteleket + repjegyeket). Több verziót is lehet nyerni, és a nevezéskor meg kell jelölnöd, melyik sorsoláson szeretnél részt venni. Melyiket jelölnéd?
Figyelt kérdés
2022. szept. 22. 19:45
A kérdező szavazást indított:
Párizs, Franciaország & London, Egyesült Királyság
Los Angeles & New York, Amerikai Egyesült Államok
Róma, Olaszország & Dubaj, Egyesült Arab Emírségek
Bora Bora & Tahiti, Francia Polinézia
Thaiföld & Japán
Indonézia & Sydney, Ausztrália
25 szavazat
1/6 anonim válasza:
Egyedül kell mennem vagy pasival?
2/6 A kérdező kommentje:
2 főre szoktak általában az emberek nyerni, valszeg nem egyedül mennél... De nem muszáj pasit vinni, vihetsz csajt is. Vagy szülőt, tesót, legjobb barátot... Gyerekedet... Ki mivel rendelkezik. Kollégát akár. :D
2022. szept. 23. 04:46
3/6 A kérdező kommentje:
Ha egy fős utakat sorsolnának, sztem sokat igénybe se vennének a nyertesek. Kevesek hajlandóak egyedül utazni, én se sajnos... Pedig lenne előnye.
2022. szept. 23. 04:47
4/6 anonim válasza:
A legjobb opció lemaradt, amit már szerencsére egyre többen csinálnak: nem fix utazás a fődíj, hanem X Ft értékű, utazási irodánál felhasználható utalvány, amit olyan útra vagy repjegyre költ a nyertes, amire szeretne.
5/6 BeefEater válasza:
Thaiföldet jelöltem, de az opciókat nem értem. Ha a kérdés valós egyáltalán, ezek között hatalmas árkülönbség van.
6/6 anonim válasza:
A Párizs&London variációval eltaláltad azt a két helyet, ami most épp konkrétan a bakancslistám élén jár, de végigolvasva a lehetőségeket mégis a Bora-Bora&Tahiti-t választottam. Az értékesebbnek tűnik, egy London-Párizst simán megszervezek magamnak, és még ha drágább is a szállás, azon tudok spórolni, ha lejjebb adok az igényeimen. A francia polinéz úton a repjegy a nagyobb kiadás gondolom, azt nem tudnám olcsóbban kihozni. Plusz ebben az árkategóriában az most sokadik a nagy utazások közül, így egyelőre nem látom be mikor jutok majd el oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!