Milyen helyre vágytál régóta, ahova aztán eljutottál?
Figyelt kérdés
Milyen volt? Jobb vagy rosszab, mint amire számítottál?2022. szept. 18. 14:19
2/10 anonim válasza:
usa-ba sokáig szerettem volna eljutni, és amikor sikerült, nagyon tetszett.
3/10 anonim válasza:
Az Írott-kőre. 11 évig tartott teljesíteni az Országos Kéktúrát és a kitűzött zárószakaszunk vége ott volt. Fantasztikus érzés volt tudni, hogy hosszában végigsétáltam Magyarországot. Jót pezsgőztünk fent!
4/10 anonim válasza:
Fóti Auchan, jó volt, csak sokba fájt 😒
5/10 anonim válasza:
New York. Pont olyan jó volt mint amennyire számítottam
7/10 anonim válasza:
Hülyén hangzik, de vagy 10 évet lehúztam úgy Budapesten, hogy soha nem mentem fel a környező hegyekbe, mindig csak vágytam rájuk.
Kinéztem az ablakon, vagy út közben bármerre jártam azt néztem, hogy milyen jó kis hegyek vannak, tornyokkal meg mindennel, de soha nem mentem el odáig.
Egyetem alatt volt 1-2 alkalom, hogy fogaskerekűvel meg utána gyalog kellett menni 1-2 emelkedősebb részen, azt hittem meghalok.
Azóta szerencsére már keresztbe-kasul bejártam az egészet, nem csak a Budai hegységet, hanem a Pilist, Börzsönyt, és csomó mást is. Tök jó helyismeretet ad a sok túrázás.
8/10 anonim válasza:
Az első válaszolóhoz hasonlóan Bagan volt az egyik, ami felül is múlta a várakozásaimat, szerintem az egyik legelképesztőbb hely a Földön. Ilyen volt még a Nagy Fal, a Mekong deltavidéke, Chichén Itza, a Vörös tér, az Ermitázs, Mostar, a Charyn-kanyon, a Sagrada Familia, az Óriások útja, Belfast belvárosa, a Matka-kanyon, Sintra, Fez medinája, a Szahara, a Burdzs-Kalifa, meg egy csomó másik dolog, igazából kevés okozott csalódást, például a Güell-park nekem nem volt akkora élmény.
10/10 franciasrac válasza:
Sosem akartam elhagyni a falvamat, több évszázadja lakik itt a családom, és semennyiért sem hagynám el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!