Nagyon régi vágyam kijutni, és vissza sem jönni az usa- ba! Esta- nem jó sajnos, hogy tudnék kimenni, és örökre ottmaradni?
Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 10:48
11/17 BeefEater válasza:
A legegyszerűbb út, ha megszerzel egy olyan felsőfokú végzettséget, amivel tudsz ott szponzort találni a vízumodhoz.
12/17 A kérdező kommentje:
Srácok! 40 évesen 2 szakmával, mindkettő építőipari, ahogy írtam is, ne írjatok okoskodjatok, hogy menjek egyetemre, meg ph.d, elöbb ahoz kell 1 érettségi is!
2022. szept. 19. 16:33
13/17 anonim válasza:
De kb ez az egyetlen reális opció. Szóval bízz magadban csajszi é mindent bele! 🥰🥰😍
14/17 A kérdező kommentje:
13/13 ffi vagyok! Most neten találtam 1 oldalt, amcsi első bűntényesekkel lehet levelezni, majd szerelmes leszek valami drogos csajba.... :)
2022. szept. 19. 17:03
15/17 anonim válasza:
Lehet, régebben könnyebb volt, de él a Nyugati parton rokonom, aki fodrász. Semmi egyéb. Nem illegálisan ment ki, nem rokonhoz stb.
16/17 anonim válasza:
#12: de nem érted, hogy kétkezi munkás nem kell nekik KE-ból??? Ott van egy rakás mexikói...
EGyetlen munkaadó sem fog végigcsinálni egy bizonyítási processt, hogy egész USA-ban nem talált kőművest, ezért pont téged akar kihozatni.
17/17 anonim válasza:
Max. ha csinálsz kint egy vállalkozast, akkor talán. Kétkezi munkás legálisan sehogy nem jut ki örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!