Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Norvégia, Hollandia, Belgium...

Norvégia, Hollandia, Belgium vagy Anglia? Hol élnétek szívesebben?

Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 16:03
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

fúú igen, az is nagyon tetszik, bár ott még nem jártam, csak aggódom amiatt, hogy olyan hűvös, távolságtartónak írják le az ,,északi népeket" sokan, nekem pedig fontosak a mély kapcsolatok.

most munka miatt angliába költözünk, és 1 évig minimum ott is kell maradnunk, ha nem jönne be hosszútávon, akkor mindenképpen szóba jön koppenhága is :) köszönöm a válaszod

2022. szept. 14. 22:05
 22/23 anonim ***** válasza:

hát a norvég nyelv sokkal inkább német+angol mint a holland. A holland hát talán a leggusztustalanabb nyelv a világon ezzel a torok köszörüléses beszéddel meg mintha részegen próbálnál beszélni 3 stroke után. Kb mint a dán :D

Am a 3 közül 2-ben éltem, norvég meg angolban, egyikben sem szivesen, norvégia túl unalmas, anglia túl semmilyen. Ha meg fővárosban akar lakni az ember akkor tökmin1d hol lakik tokio, oslo, london, new york, budapest... ugyan az van mindenhol, marha sok ember, dugó, magas épületek...

Habár jártam már Zurich-ben, de csak átmentem rajta párszor kocsival, de érdekes mód az valahogy egész élhetőnek tűnt nekem, napközben is viszonylag normálisan lehetett haladni, nem volt annyi ember az utcán, oké 4-5 körül ott is dugó volt de pl egy budapest ahol 0-24ben nagy forgalom van ahhoz képest kész szellemváros volt :D Talán azt kipróbálnám még, hogy tényleg így van-e.

2022. szept. 18. 14:47
 23/23 anonim ***** válasza:
Anglia.
febr. 5. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!