Melyik a legegzotikusabb/különlegesebb hely ahol valaha jártál?
Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 10:04
13/23 anonim válasza:
"7 na erről mesélj kérlek!"
Mire vagy kíváncsi?
14/23 anonim válasza:
Írtam privátban, de itt is megválaszolhatod. Mit csináltál ott a háború alatt?
16/23 anonim válasza:
Kifejezetten egzotikus talán Brazília vagy Kuba volt. Viszont legkülönlegesebb élményeim, mikor először ettem igazi pho levest vietnámi kis faluban, Látogatás Ganyina Jámában (II. Miklós cár és családjának megcsonkított holttesteit ott kaparták el), mikor leszálltam 3 hét után Vlagyivosztokban a Rosszijáról, a Trevi kút Rómában (magam se tudom miért, de a világon a kedvenc látványosságom). Talán ezek, de még vagy százat tudnék mondani.
17/23 anonim válasza:
Magas-Tátra. Nincs messze, de számomra különleges volt először igazi, nagy hegységet látni.
19/23 anonim válasza:
Thaiföld és Maldív-szigetek, gyönyörű mindkettő.
20/23 anonim válasza:
De jó helyeken jártak az itt kommentelők. :) Sajnos nekem még Európán kívül nem sikerült eljutni sehova, ezért Tenerife és Barcelona az eddigi kedvencem. Remélem, hogy távolabbi helyekre is eljutok majd a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!