Nekem azok a képek jobban megmaradtak, és többet vissza is nézem, amiket még akkor készítettünk, amikor nem volt digitális gép/telefon, és egy tekercs filmünk volt egy-egy utazásra, eseményre.
Felesleges több. Kivéve, ha valakinek ez a hobbija, munkája. Első digitális gépem utáni nyaralásokon én is csináltam több 100 képet. Végignézni is unalmas. Sokszor már azt sem tudom, hogy hol van, hova mentettem.
Én is inkább kiélvezem, átélem az élményeket. Egy-egy képet készítek, hogy legyen tárgyi emlék is.
2022. aug. 18. 09:06
12/19 A kérdező kommentje:
Én nyomtatom a legjobb fotókat, és szeretem visszanézni az 500+ képet is, engem ez feltölt hónapokkal a nyaralás után is.
Valakinek felesleges, nekem nem az.
Szerintem oké az is, ha valaki 2 képet lő, meg az is, ha 2 ezret.
2022. aug. 18. 10:31
13/19 anonim válasza:
Igen, most már én is kinyomtatom a képeket, hogy mindenképp meglegyen sok-sok év múlva is.
2022. aug. 18. 10:33
14/19 anonim válasza:
Engem is feltölt ha nézegetem a képeket, videókat. Főleg tengerparton szoktam sok képet csinálni :D Nincs több 100, mert ha jó képek sikerülnek akkor leállok 😂
2022. aug. 18. 11:19
15/19 anonim válasza:
Sokat készítek,de mindig szanálok,úgyhogy kb.200 kép összesen(de függ attól is,hogy mennyi időre megyek)
2022. aug. 18. 22:43
16/19 anonim válasza:
1000 körül (fényképezőgéppel), de ebben azért benne van biztosan egy-két olyan téma is, ahol sorozatképet csináltam, mert egy adott pillanatot akartam elkapni, meg úgy általában mindenről csinálok vagy 3 fotót. Nekem is az a tervem, hogy rendes válogatást csinálok (a legutóbbi bő egy hetes nyaralásunkból 140 kép lett), illetve a legjobbakat ki is nyomtatom. Csak évekre el vagyok maradva ezzel.
2022. aug. 19. 22:47
17/19 anonim válasza:
Hát attól függ-nekem az is nyaralás, ha lemegyünk egy hétre a Balatonnál lévő kis családi nyaralónkba, itt többynire csak pár kép készül.
De ha utazunk akkor pár száz kép hamar megvan.
2022. aug. 19. 23:02
18/19 anonim válasza:
Kb 80-100at max, amiből 65 a gyerek :D
2022. aug. 21. 19:11
19/19 anonim válasza:
80-at minimum. A több száz sem teljesen elképzelhetetlen, ha az városnézés, vagy ilyesmi. :D Nyilván erdőben az ember nem fotóz annyit, legalábbis én nem szoktam. De egy dologról 4-5 képet is lövök. Persze a 4-5-ből a legjobb marad. Sztem olyan 20-30-at mutogatunk belőle a családnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!