Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni 24 órás üt...

Mit lehet csinálni 24 órás üt alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza Görögországból, az út 24 órásnak volt kihirdetve (busszal utaztunk), de végül közel 30 órás lett, oda, és vissza is.

Én majd' haltam meg az unolaomtól az öcséimmel együtt, ti mit csináltatok volna ennyi idős út alatt?

Csak kíváncsi vagyok.

Előre is köszi a válaszokat, ha lesznek :D!

2022. aug. 8. 15:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#10, nem én intéztem, hanem a szüleim.

Ne vonj már le következtetéseket, hogy mit csináltak, és mit nem. Néztek repülőjegyeket ők is ezerrel, szerinted mi nem mentünk volna repülővel szívesebben?

Miről beszélsz? Hányszor mondjam még el neked, hogy egy repülőút többe került volna nekünk mint egy buszos út? Te értelmi fogyatékos vagy, már bocs, vagy miről beszélsz? Mi bajod van egyálatlán? Mit pattogsz itt kérdésem alatt, fenn akadva egy olyan hülyeségen, amirúl amúgy senki nem kérdezett az égvilágon?

Menj el inkább te is nyaralni - repülővel, természetesen -, és tanulj meg nem mások dolgába beleszólni.

2022. aug. 8. 19:24
 12/16 anonim ***** válasza:
58%

Mindig a tudálékos tudatlanoknak van a legnagyobb arcuk.

Igaz, kérődző?!

2022. aug. 8. 19:39
 13/16 anonim ***** válasza:
40%

Kedves szüleid jól megszívatták magukat is, téged is. Egy görögországi retúr repülőjegy nyárra is meggvehető volt 15-35.000 Ft között. Csak kedves szüleid ezt nem tudják. Szóval ha valakit kioktatsz kis tudatlankám, az a családod legyen elsőképp.

És próbálj kevésbé önttudatos latol lenni.

2022. aug. 9. 07:53
 14/16 anonim ***** válasza:
55%

"végül közel 30 órás lett, oda, és vissza is."

2 x 30 azaz 60 óra buszozás után nem csoda, hogy megzakkant a kérdező. Majd az sztk-ban kikezelik...

2022. aug. 9. 09:20
 15/16 A kérdező kommentje:

Miért zakkantam volna meg?

Apukámat is kérdezték ugyanerről, mint ti, és akkor mondta, hogy ennyit spóroltunk. Miért érdekel ez titeket? Vagy egyáltalán, minek hazudna erről?

Azon a buszon voltunk vagy 80-an, és nem csak egy busz ment. Miért csináltok úgy, mintha csak mi mentünk volna azzal? Egyáltalán, miért érdekel ez titeket?

Ha a kérdésem úgy hangzott volna, hogy: "Utálok buszozni, mégis busszal mentem 30 órát, mit csináljak?", akkor megérteném.

Nyilvánvalóan olcsóbb volt a busz, azért mentünk azzal.

2022. aug. 9. 09:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Vinnék felfújható nyakpárnát és aludnék.

Zenét és podcastet hallgatnék.

Olvasnék.

Tanulnék.

Kikapcsolódásnak meg társasjáték vagy dumálnék a "padtársammal" :)

2022. aug. 12. 02:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!