Mit lehet csinálni 24 órás üt alatt?
Sziasztok!
Tegnap jöttünk haza Görögországból, az út 24 órásnak volt kihirdetve (busszal utaztunk), de végül közel 30 órás lett, oda, és vissza is.
Én majd' haltam meg az unolaomtól az öcséimmel együtt, ti mit csináltatok volna ennyi idős út alatt?
Csak kíváncsi vagyok.
Előre is köszi a válaszokat, ha lesznek :D!
Dettó. 24 óra egy buszon az egyenlő az érfelvágással.
Mondjuk amúgy lehet egy csomó dolgot csinálni: nézni a tájat, olvasgatni a környező településekről a neten, beszélgetni, kártyázni, filmezni , nyújtózni, tornázni, enni, inni, aludni , csajozni, barkochbázni, ország-várost játszani, mobilt båsztatni, tiktokozni, megtanulni az érintett országok nyelvéből pár szót, zenét hallgatni, stb
Repülő, de amúgy:
- alszok
- filmet nézek
- zenét hallgatok
- dolgozok
30 óra alatt pl. többször is ki lehet számolni, hogy hány fillért spóroltatok meg azzal, hogy a buszon aludtatok egy kényelmes tranzitszállás helyett.
A fapados repülőt már meg sem említem mint alternatívát.
A lényeg, hogy amit megspóroltatok azzal, hogy a "Nyomor-travellel" utaztatok, elviszi majd a szeptemberi "rezsicsökkentett" villanyszámlátok.
#5, 500 ezret spóroltunk. 5 embernek egy repülő nem kevés pénz.
Plusz, mégis, ki kérdezte/kérte, hogy szólj bele a pénzügyeinkbe :D?
Most, te komolyan azt sérelmezed, hogy nem repülővel mentünk?
" 5 embernek egy repülő nem kevés pénz."
Nem írtad, hogy privát géppel mentetek.
6
Nem spóroltatok lóvirslit sem. Repjegy mindig van olcsón főleg Görögországba.
#8. A buszos út, szállással együtt volt x forint.
A szállás repülővel lett volna x fornt + 500 K-val több.
Másodszor írom le. A buszos társaság együtt volt a szállással is, ezt eddig nem írtam le.
Nem értem, mit problémáztok, most ehhez pont semmi köze nincs a kérdésemnek.
Nem azt kérdeztem, hogy számoljátok ki mennyit, avagy mennyit nem spóroltunk, és azt sem, hogy ti mivel mentetek volna a helyünkben.
Ha nm tudsz érdemleges választ adni a kérdésemre, akkor ne válaszolj. Köszi.
9
Mert képtelen vagy cselekvőképes emberként viselkedni felcsapni egy google flightsot meg egy bookingot/airbnb-t és akkor megláttad volna hogy a buszos utazásnál olcsóbbra kijöttetek volna és nem kellett volna 30 órát izzadt büdös nyugdíjasokkal összezárva lenni. Az hogy az utazasi iroda mond egy árat az tök jó csak mibdenért 5-10-szeres árat gombolnak le. Egy Görögországba marhára nem olcsóbb elbuszozni minz repülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!