Ha ezt az utazási iroda se tudja akkor én honnan tudjam? 🤔
Nem vagyunk oltva. Teszem fel befizetek valahova, kimegyünk, majd aznap bejelentik, hogy oltas vagy pcr kell x nap múlva. És mondjunk beleesünk. Ez kizárt? Tehát ha elmegyek egy hétre akkor le vagyok ezzel védve? Ugye szoktak olyat is hogy hiába mégy ki, visszafelé már nem engednek felülni a gépre ha nem vagy tesztelve/oltva.
Másik problémám, hogy nem is szeretném ha tesztelnének, egyszer megtörtént és úgy felsértette az orrnyálkahártyám hogy utána elég sokáig fájt. Ezért ebbe nem szeretnék belefutni. Tehát ha kimegyünk nyaralni akkor ránk már nem vonatkozna ez?
Ez jogi kérdés és jövőbeli helyzetre vonatkozik. Ezt nem lehet így előre tudni, hogy milyen szabályokat hoznak majd egy bármilyen országban.
Azt lehet csinálni, hogy az ország áraihoz mérten vinni kell rá pénzt tartalékban.
"Ha ezt az utazási iroda se tudja akkor én honnan tudjam?"
Röviden sehonnan. Nem is tudhatod és az utazási irodától sem várható ez el, hogy tudják. Még a célország hivatalai sem tudják előre azokat az intézkedéseket, amit még ott sem hoztak meg. Tartalék pénzt kell vinni, ezt lehet tenni. Utazáskor egy plusz biztonsági pénzösszeg amúgy is jó ha van.
Nem basszus volt már ilyen :D
Korábban mit csináltak ilyen esetben? Erre lennék kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!