Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha ezt az utazási iroda se...

Ha ezt az utazási iroda se tudja akkor én honnan tudjam? 🤔

Figyelt kérdés

Nem vagyunk oltva. Teszem fel befizetek valahova, kimegyünk, majd aznap bejelentik, hogy oltas vagy pcr kell x nap múlva. És mondjunk beleesünk. Ez kizárt? Tehát ha elmegyek egy hétre akkor le vagyok ezzel védve? Ugye szoktak olyat is hogy hiába mégy ki, visszafelé már nem engednek felülni a gépre ha nem vagy tesztelve/oltva.

Másik problémám, hogy nem is szeretném ha tesztelnének, egyszer megtörtént és úgy felsértette az orrnyálkahártyám hogy utána elég sokáig fájt. Ezért ebbe nem szeretnék belefutni. Tehát ha kimegyünk nyaralni akkor ránk már nem vonatkozna ez?

2022. júl. 28. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem bonyolult, letesztelteted magad, ha ez lesz a követelmény. De, mindenkire vonatkozik majd.
2022. júl. 28. 12:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Valaki aki ért hozzá válaszolna?
2022. júl. 28. 13:26
 3/7 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Ez jogi kérdés és jövőbeli helyzetre vonatkozik. Ezt nem lehet így előre tudni, hogy milyen szabályokat hoznak majd egy bármilyen országban.

Azt lehet csinálni, hogy az ország áraihoz mérten vinni kell rá pénzt tartalékban.

"Ha ezt az utazási iroda se tudja akkor én honnan tudjam?"

Röviden sehonnan. Nem is tudhatod és az utazási irodától sem várható ez el, hogy tudják. Még a célország hivatalai sem tudják előre azokat az intézkedéseket, amit még ott sem hoztak meg. Tartalék pénzt kell vinni, ezt lehet tenni. Utazáskor egy plusz biztonsági pénzösszeg amúgy is jó ha van.

2022. júl. 28. 13:59
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem basszus volt már ilyen :D

Korábban mit csináltak ilyen esetben? Erre lennék kíváncsi.

2022. júl. 28. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen. Akkor ha nem volt az utazónak tesztje, vagy oltás, akkor maradt otthon, vagy karanténba kellett menni. Az, hogy amikor utazol mi lesz azt mi nem tudjuk, utazási iroda sem, max. jósnő mondja meg neked..
2022. júl. 28. 16:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Viszel plusz cippit ha tesztelni kell amúgy meg a legegyszerűbb ha beoltarod magad. Én sem vagyok az oltás híve de utazás szempontjából egy problémaforrás kilőve.
2022. júl. 28. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ott az első válasz, annál hozza ertobb nem kell. Ha ez a szabály, ez a szabály.
2022. júl. 28. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!