Tapasztalatok erről az utazási irodáról? (Intrepidtravel)
1-es, úgy látom, nem bécsi egynapos forraltborozgatást szerveznek, szóval nem kellene rögtön csuklóból leszólni az utasaikat. Paraszt…
Kérdező, szerintem olvasgass véleményeket róluk például a Trustpiloton vagy a Tripadvisorokon. Én úgy látom , inkább megbízható , mint nem, de páran belecsúsztak olyan helyi partnerekbe utazasaik során , akik egyáltalán nem voltak profik.
Személyes nincs, egy haverom viszont dolgozott nekik túravezetőként. A srác vérprofi utazó, és ahol ő vezetett (Kelet- és Nyugat-Afrika) bőven hiányzik annyira a turisztikai infrastruktúra, hogy megérje ilyen csoportos túrákra befizetni. Szerintem érdemes mérlegelni, hogy a kinézett országod is ilyen-e és az alapján dönteni.
Amúgy az angolszász világban van hagyománya az ilyen adventure tours utazásnak, a csoporttársak jó eséllyel ausztrál, brit, kanadai, stb. fiatalok lesznek (akik nagy tömegben idegesítőek tudnak lenni).
Köszi 4-es válaszoló!
Az áraik jónak számítanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!