Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Norvégiába szeretnék utazni?

Norvégiába szeretnék utazni?

Figyelt kérdés

Utazási irodával fogok menni, néhány programot kihagynék, mert nem konkrétan az érdekel amit mutatni akarnak. Az lenne a kérdésem, hogy a népszerűbb városokon kívül is olyan drágák-e az étteremek és beülős helyek, mint pl Osloban? Néztem egy étteremben a menüt, és így Ft-ban rengeteg volt egy fogás. Ha már kimegyek, persze rászánom a pénzt, de ha nem muszáj, inkább nem fizetnék háromszor annyit, ha van más lehetőség is.

Illetve, beszélnek-e e angolul vagy felejtsem el, hogy egyedül boldogulok?

Autót érdemes bérelni vagy nézzek más lehetőség után?

2022. júl. 27. 18:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Beszélnek angolul, minden település drága, autót meg döntsd el, de szerintem jól jön.
2022. júl. 27. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:
68%

A spórolási szándékodat és a nemes elhatározásodat, hogy norvégiában vered el a pénzed, még értem.

Csak azt nem értem meg, hogy ha számít a pénz, képes vagy önállóan is döntéseket hozni, (ez az utazási irodás idiótákról nem mondhatóó el), akkor mi a francért nem veszel egy norvég repülőjegyet (ami most egész őszre 32.000 Ft retúrban), veszel mellé egy korlátlan utazásra jogosító vonatjegyet 200 NOK-ért, magyarán lényegében 40.000 Ft-ból a te utad teljes utzaási részét letudod. Onnantól meg foglalsz magadnak hostelt és eszed az éttermi kosztodat háromszoros áron. De még mindig jobb utad lesz, mint az irodás félhülyékkel.

2022. júl. 28. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!