Mennyi egy havi közlekedési bérlet Londonban?
Figyelt kérdés
Minden körzetben szeretnék mozogni, metró, villamos, busz.
Van valami tippetek, hol tudnék informálódni erről?
2022. júl. 27. 16:29
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Te úristen mennyire drága, most egy kicsit sokkot kaptam....
De köszönöm a linkeket!
2022. júl. 28. 09:35
5/10 anonim válasza:
Nem biztos ám, hogy kell neked a 9-es zónáig kimenned....
Ha megnézed a linken a belsőbb zóna árait, jóval olcsóbb...
6/10 A kérdező kommentje:
Egyes zónában fogok mozogni, de azért nyilván lekorlátozni nem akarom magamat. Szeretnék körbenézni, sétálni, megnézni neves helyeket az ott tartózkodásom alatt. Azt nyilván nem gondoltam, hogy ennyire kiugró lesz az ár.
2022. júl. 28. 10:42
7/10 anonim válasza:
Nem elég neked az 1-3?
Az csak 90 GBP.
8/10 A kérdező kommentje:
De, az lesz! Lenne még egy kérdésem, Egyelőre Magyarországon vagyok, hol tudok venni Oyster Card-ot? Állítólag erre kell tenni pénzt, hogy tudjak jegyet venni, mikor utazom, és innen kell csippantani ki-és beszálláskor.
2022. júl. 28. 10:49
9/10 anonim válasza:
8: magyarul is van róla egy csomó infó, pl. ezeknél csekély összeg ellenében itthon átveheted:
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, intézek is egyet itthon, mielőtt kimegyek!
Köszi még egyszer!
2022. júl. 28. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!