Aki járt párizsban segítene?
Miért, milyen? Jártál már ott? Sok helyen volt biciklisáv, semmi gáz nem volt. Rengetegen használják. Szerinted miért alakították ki a Vélib rendszert több ezer biciklivel, ha senki nem használja, mert veszélyes? :)
Tényleg csak ajánlani tudom, a helyiek is szívesen használják. Csak annyi a gond, hogy rengeteg bicikli volt rossz. Lille-ben sokkal jobb volt a helyzet, ott nem láttam ennyi hibásat.
Megnéztem neked az összes metro-tarifát.
és
Metro, RER, busz, trolli, villamos, egy-két kivétellel az Île de France-i vonatok is használhatók a Navigo jeggyel.
Azt már neked kell eldöntened, hogy milyen távoságokra akarsz utazni.
Minden automatánál és metróállomáson megvásárolhatő péntek estétől a következő hétre, de csak hétfőtől hétfőig használhatjátok.
Ha hét közben veszed meg, akkor is csak a következő vasárnap éjfélig érvényes.
Az árak attól függenek, hogy hány zónában szeretnél navigálni. A legolcsób - csak Párizson belüli tarifa - 17,95 euró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!