Egyedülállóként milyen utazásokra mentek a nyáron?
Figyelt kérdés
1 hetes all inclusive szállodai nyaralás vagy városnézős airbnb nyaralás? Egyéb?
40f
2022. júl. 11. 13:10
1/7 anonim válasza:
Változó. Amihez épp kedvem van. Most pl Nepálba megyek túrázni hó végén.
2022. júl. 11. 13:15
2/7 anonim válasza:
Tengerpart, de nem szállodába, hanem magánszállás, régebben hostel, ma már privát szoba, apartman. Egyrészt kényelmesebb, másrészt a hostelek árai durván elszabadultak, gyakorlatilag csak minimálisan vagy nem olcsóbb, mint jóval előre lefoglalva egy kisebb privát szoba, studio. Strandolok is, főleg ha kánikula van, de szeretem felfedezni a környéket, minden nap másfele. Olyan célpontokat választok, ahonnan könnyű eljutni sok közeli helyre. Óvárosban csatangolás, helyi menetrend szerinti hajóval a környékbeli szigeteket, helyi busszal a közeli városokat nézem meg. Ilyen múzeum, hajókirándulás turistáknak, lehúzós kilátóba felmenni stb. dolgokra nem fizetek be. Szeretek vegyülni a helyiek között.
2022. júl. 11. 14:02
3/7 A kérdező kommentje:
1: Jó kalandozást Neked!
2: Ugyanígy szoktam én is mint TE, csak gondoltam jó lenne ismerkedni. Talán egy 1 hetes szállodai tartozkodás során lehetnek ott a szállodában "sorstársak".
Köszi
2022. júl. 11. 14:16
4/7 anonim válasza:
3
Ez azért kissé beteges,ilyen helyekre nem ismerkedni járnak. Vannak erre specializálódott oldalak ahol keresel társat utazáshoz,cserébe hogy te fizeted lefekszik veled. Ez még mindig okébb mintha ott rámennél minden nőre(amit persze nem fogsz mert ha tökösebb lennél akkor nem lennél egyedül)
2022. júl. 11. 14:27
5/7 A kérdező kommentje:
4: Én nem arra gondoltam, hogy lefektetni valakit hanem valakivel beszélgetni, barátkozni.
Ha tökösebb lennék, akkor nem lennék egyedül: Nem azért vagyok egyedül, mert nem merek kezdeményezni nőknél.
Hány éves vagy?
2022. júl. 11. 14:31
6/7 anonim válasza:
Csoportos utazásokat kínáló oldalak?
Az a hátránya, hogy fix a program és a dátum. Illetve nem látod előre, hogy milyen korosztállyal és kikkel utazol. De 15-20 emberből már jó társaság tud kovácsolódni.
2022. júl. 11. 23:53
7/7 anonim válasza:
Tengerpart, városnézés. Airbnb, egyszemélyes apartman, butikhotel. Mivel olyan helyen dolgozom, ahol rengeteg ember megfordul, a nyaralásom idején valamennyire próbálom őket kerülni. Ritkán szoktam úgy barátokat szerezni, akikkel később is tartjuk a kapcsolatot. Beszélgetni azért szoktam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!