Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Másnak is betett a Covid...

Másnak is betett a Covid nyaralás közben?

Figyelt kérdés

Az egy hetes nyaralásból élveztünk 2 napot, majd 3 nap 39 fokos lázzal a szállodában, a hazaúton a vonaton végig köhögve, fuldokolva kb. leprásnak néztek bennünket.

Ez lenne a "csak kis nátha?"

Asszonykámnak még mindig láza van, én "csak" nagyon gethás vagyok.

Én meg mehetek így dolgozni holnap, próbaidős vagyok, a nyaralásra is alig engedtek el :/

2022. júl. 10. 21:15
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Köszönjük, hogy végigfertőzöl mindenkit.
2022. júl. 10. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
68%

Hogy menjen haza? Remélhetőleg FFP2-ben volt.

Amúgy igen, ez most nagyon ciki helyzet. Kollégám is covidosan jött haza a görög nyaralásból.

2022. júl. 10. 22:03
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
dolgozni? Mész szépen karanténba.. a melónak meg lőttek.
2022. júl. 10. 22:09
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Igen valószínűleg másoknak is betett a nyaralás, miután végigfertőztétek őket 😡
2022. júl. 11. 06:30
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Hogy jusson haza? Komolyan kiváncsi vagyok, hogy egyesek mit gondolnak ilyenkor…

Kérdező , tuti COVID-ot szedtétek össze ? Légkonditól elég szép fertőzéseket össze lehet szedni sajnos . Én is szenvedtem többször a kellemes arcüreggyulladástól nyárion.

2022. júl. 11. 09:15
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

Ki mondta hogy ez covid?:DDD Teszt volt?Ha nem akkor nincs is miről beszélni.Milyen karanténokról dumálnak itt egyesek?Nem is értem:DDD

Az emberi butaságnak nincs határa.Mindenki olyan okos látatlanban és kéretlen ostoba tanácsokat osztogat.Eddig az 5-ös válaszoló volt a legértelmesebb választ adó,a többit hagyjuk:PPP

Bármit össze lehet bárhol szedni de már mindenki tuti covidról magyaráz.El kéne már ezt engedni szerintem mert már qvára unalmas hogy mindenki aki kettőt már millió % hogy csak és kizárólag covid götthös lehet.Olyan szánalmas már ez a dolog.Kérdező tesztet kérjetek mindkettőtöknek ha még nem kértétek és kiderül mi az igazság.A feleséged úgy sem sehova menni lázasan úgyhogy nem értem a covid pánikolókat mi a frásztól hisztiznek ennyire b+?🤦‍♀️🤦‍♀️Te meg gyorstesztet is tudsz venni a patikában és megcsinálod vagy a háziorvost felhívod és elmondod mi a helyzet s valószínű tesztet kér nektek vagy most nem tudom úgy van e mint előtte volt de egy hívás és kiderül.Igazából már a kutyát nem érdekli ez a dolog,csak a média kezdi újból a hisztéria keltést és úgy látom sikeresen ismét mert az emberek semmiből sem tanulnak hiába minden tehát bármi történhet ők még tisztelet a kivételnek még mindig nem kapcsolnak:DDDD

2022. júl. 11. 15:44
 7/10 anonim ***** válasza:
*kettőt tüsszent akart lenni
2022. júl. 11. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Nekem most áprilisban speciel tényleg csak egy kis nátha volt, köhécselés, orrszívás, meg enyhe hőemelkedés. Csak kíváncsiságból vettem egy öntesztet, és pozitív lett. De nem törődtem vele, és senkinek nem szóltam, bejártam ugyanúgy dolgozni. Annyit megtettem, hogy pár napig a tömegközlekedésen és a boltban maszkot viseltem. De így is elég szabadnapot kértem tavasszal a munkahelyen, hülye lettem volna még kb. 1 hét extra hiányzással bekavarni. A munnkatársak közül senki nem lett rosszul.
2022. júl. 13. 07:36
 9/10 anonim ***** válasza:
40%
8# látod a magadfajták miatt nem lesz vége sosem ennek. titokban terjesztitek , pedig eg hétre le kellene ülnia seggetekre csak.
2022. júl. 13. 09:37
 10/10 anonim ***** válasza:
38%
9: Figyu, ha nem tesztelek, meg se tudom, hogy elkaptam Pár nap szipogás, és köhécselés. Máskor is volt már ilyen.
2022. júl. 13. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!