Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hány forintot váltsak át...

Hány forintot váltsak át euróba 12 napos német utazáshoz?

Figyelt kérdés
Napi 1 étkezés biztosított, szállás is… mennyire durvák kint az árak? Minden reggel reggelit vásárolni, esetleg olykor egy vacsora… Mennyi pénzt kellene vinnem?

2022. jún. 29. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell sokat váltani, mert rossz az árfolyam.

Jobban jársz, ha ahol csak lehet, kártyával fizetsz. A deviza mindig jobb, mint a valuta.

2022. jún. 29. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Különösen akkor, ha erste-s, vagy otp-s számlád van...

2022. jún. 29. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ERSTE-t nem tudom, de nekem OTP-s számlám van, és sose volt vele külföldön gond. Még USÁban és Ázsiában sem.
2022. jún. 29. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt tudni kell, hogy kisebb városokban nem mindenhol fogadnak el kártyát. Ebből a szempontból Németország nem a legjobb. Én most voltam egy kisebb városban és volt olyan étterem, szállás (apartman) ahol nem tudtam kártyával fizetni. Szóval én azért ajánlom, hogy legalább egy kevés készpénz legyen nálad. Az árak annyira nem vészesek, főleg ha olcsóbb boltban vásárolsz (Lidl, Norma stb). De az, hogy mennyi pénzre lesz szükséged, te tudod, hogy otthon mennyit költesz kajára, mik az igényeid stb.
2022. jún. 29. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Kartya!!
2022. jún. 29. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem arra gondoltam, hogy nem lehet használni, hanem az alkalmazott árfolyamra.

2022. jún. 29. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!