Mennyi ruhát pakolnátok 1,5 hétre?
Figyelt kérdés
Isztambulba utazunk. Főleg ruhákat szeretnék magammal vinni mert farmert annyira nem szeretek nyáron hordani.
Viszont nem igazán tudom miből hány db-ot pakoljak.
Mosási lehetőségünk lesz, illetve vásárolni is szeretnénk kint :)
2022. jún. 22. 11:41
1/3 anonim válasza:
Én így pakolnék: 2 cipő, 1 papucs ha fürdenénk. Az egyik cipő nyitott lenne, a másik zárt.
Ruhából beraknék 2t, de én nem vagyok nagy egyberuha fan 😅 Abból is egy város nézőset és egy elegánsabbat vacsihoz, randihoz stb.
Pólóból, zokniból, bugyiból 12t, melltartóból 3at. Nadrágból 1 hosszút, 3 rövidet. Plusz egy kardigán, ha hideg lenne.
2/3 anonim válasza:
Annyit tennék hozzá az első válaszához, hogy mindenképp tegyél el hosszú ruhát/szoknyát, egy könnyű blúzt, amivel a válladat el tudod takarni, és egy vékony kendőt, amit a fejedre teszel. Ez csak pár mecsetben és hasonló helyen elvárás (az utcán nyugodtan mászkálhatsz hétköznapi cuccokban), de bosszantó lehet, ha emiatt nem engednek be valahova.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek! :)
Így kicsit könnyebb lesz neki kezdeni a pakolásnak mert ennyi időre még nem utaztunk :)
2022. jún. 22. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!