Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyi ruhát pakolnátok 1,5...

Mennyi ruhát pakolnátok 1,5 hétre?

Figyelt kérdés

Isztambulba utazunk. Főleg ruhákat szeretnék magammal vinni mert farmert annyira nem szeretek nyáron hordani.

Viszont nem igazán tudom miből hány db-ot pakoljak.

Mosási lehetőségünk lesz, illetve vásárolni is szeretnénk kint :)

2022. jún. 22. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:
92%

Én így pakolnék: 2 cipő, 1 papucs ha fürdenénk. Az egyik cipő nyitott lenne, a másik zárt.

Ruhából beraknék 2t, de én nem vagyok nagy egyberuha fan 😅 Abból is egy város nézőset és egy elegánsabbat vacsihoz, randihoz stb.

Pólóból, zokniból, bugyiból 12t, melltartóból 3at. Nadrágból 1 hosszút, 3 rövidet. Plusz egy kardigán, ha hideg lenne.

2022. jún. 22. 12:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tennék hozzá az első válaszához, hogy mindenképp tegyél el hosszú ruhát/szoknyát, egy könnyű blúzt, amivel a válladat el tudod takarni, és egy vékony kendőt, amit a fejedre teszel. Ez csak pár mecsetben és hasonló helyen elvárás (az utcán nyugodtan mászkálhatsz hétköznapi cuccokban), de bosszantó lehet, ha emiatt nem engednek be valahova.
2022. jún. 22. 13:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek! :)

Így kicsit könnyebb lesz neki kezdeni a pakolásnak mert ennyi időre még nem utaztunk :)

2022. jún. 22. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!