Amerika melyik részén laktatok már?
Én a meleget szeretem,ti hol éltetek és hogyan készültetek fel országunk hosszabb idejû elhagyására?
Mennyibe kerül a havi albérlet magamnak?
Önkéntes programbeli kiutazáson voltatok már?
A melegebb déli részeken sokan csak spanyolul tudnak, vagy csak spanyolul hajlandóak beszélni.
Turista vízummal rövid ideig maradhatsz, saját költségre.
Az önkéntes programokat szerintem egyházak szervezik, tehát misszionárius vízum kellene hosszabb távra. Azt viszont eléggé pofára adják, attól is függ hogy az adott egyházzal éppen milyen viszonyban van az aktuális kormány.
Hosszabbvidőre nem adnak turistavízumot.
Miből akarsz ott élni?
4. Már ez is kb impossible...
Illegális túltartózkodó... folyton ott fog lebegni fölötte a kitoloncolás. Se normalis munkát nem kap, se eüvellátás... lakast se adnak ki neki...8
6
Csak sehogy nem kap zöld kártyát. A diversity visara nem is jelentkezhet túltartózkodóként, házasság felejtős, más opció meg nincs. Ha meg elkapják akkor, sitt->kitoloncolás->15-20 év kitiltás szokott lenni. Mindenképpen érdemes valami vízumot szerezni, mert azzal túltartózkodni nem bűncselekmény, csak szabálysértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!