Hova utazzunk a nyáron, ha a leírásban lévő nyaralást szeretnénk megvalósítani?
Figyelt kérdés
Olyan helyre szeretnénk utazni repülővel, ahol van tengerpart (lehetőség szerint homokos) és ha leszállunk a reptéren, akkor csak a szálláshoz kell eljutni és onnan gyalog eljutunk strandolni, de este azért el tudunk menni sétálni is a városba. Tudom, nézzek tengerparti városokat (ahol van repülőtér és van járat Budapestről), de már nézegettem pár helyet, viszont - amikor véleményeket olvastam róla - kiderült, hogy a tenger közel sem olyan, mint amilyennek utazási katalógus leírja vagy épp nem túl biztonságos az a környék stb. Ezért érdekelnének saját tapasztalatok. Tehát elsősorban pihenni szeretnénk, de jó lenne, ha lenne éjszakai élet is, mert szeretünk nézelődni, beülni valahová...és mindenképp meleg az időjárás, tehát északi országok kilőve.2022. máj. 31. 07:03
11/11 anonim válasza:
Dél-Olaszország teljesen biztonságos éjszaka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!