Hova utazzunk a nyáron, ha a leírásban lévő nyaralást szeretnénk megvalósítani?
Figyelt kérdés
Olyan helyre szeretnénk utazni repülővel, ahol van tengerpart (lehetőség szerint homokos) és ha leszállunk a reptéren, akkor csak a szálláshoz kell eljutni és onnan gyalog eljutunk strandolni, de este azért el tudunk menni sétálni is a városba. Tudom, nézzek tengerparti városokat (ahol van repülőtér és van járat Budapestről), de már nézegettem pár helyet, viszont - amikor véleményeket olvastam róla - kiderült, hogy a tenger közel sem olyan, mint amilyennek utazási katalógus leírja vagy épp nem túl biztonságos az a környék stb. Ezért érdekelnének saját tapasztalatok. Tehát elsősorban pihenni szeretnénk, de jó lenne, ha lenne éjszakai élet is, mert szeretünk nézelődni, beülni valahová...és mindenképp meleg az időjárás, tehát északi országok kilőve.2022. máj. 31. 07:03
1/11 anonim válasza:
Nem a reptér melletti városba kell menni. Ha így is úgy is buszra kell ülni nem mindegy hogy 15 kilométert mész vele vagy 100-at? Csak azt kell szem előtt tartani hogy ne késő esti járattal menj oda meg ne kora hajnalival vissza és akkor elég rugalmas tudsz lenni. Amúgy Palermoba repüljetek onnan meg irány Trapani.
2/11 anonim válasza:
A feltételeid közt nem szerepelt a repülőjegy ára, viszont ha jól értem az egyetlen kritérium az volt, hogy onnantól a reptérről kisétálva ne kelljen utazni.
Jól értem ezt?
3/11 anonim válasza:
#2 Neked is Sint Maarten ugrott be kapásból? :)
4/11 anonim válasza:
Szerintem úgy érti hogy a reptéri transzfer még belefér.
5/11 anonim válasza:
Gurdaka vagy Sharm el Sheikh? Itt kb. minden feltétel teljesül, de az éjszakai élet nem akkora. Esetleg Antalya vagy Alanya? Itt van éjszakai élet is, viszont a tengerpart természetes állapotában inkább kavicsos mint homokos. Vagy esetleg Bibione?
7/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocsánat, valóban fontos infókat hagytam ki. Az utazás, szállás együtt kb 350.000 forintból kellene, hogy kijöjjön. A hotelt illetően nincsenek nagy igényeink, azért egy francia ágy és tiszta, rendezettebb külön fürdő jó lenne. :) Egyébként Európán belül gondolkodunk. Riminiben voltunk már, abban tetszett, hogy a szálláshoz nem volt nagyon messze a reptér, busszal talán pár megálló. Ilyesmit szeretnénk, hogy ne kelljen a tengerhez és szálláshelyre még órákat utazni, illetve a szálláshelytől a tengerig el lehessen sétálni (pár km-ert simán megteszünk gyalog). Illetve jó lenne, ha éjszaka nyüzsögne az élet. Nem bulizni szeretnénk, de tízkor-tizenegykor egy pohár borra azért szeretnénk beülni valahova úgy, hogy a környéken még járkálnak emberek. Dél-Olaszországban gondolkodunk, viszont ott elvileg későn már nem ajánlatos az utcán járkálni...nekünk meg pont az (is) lenne a lényeg, hogy végre nem kell korán lefeküdni, mert másnap nincs munka. :)
2022. jún. 2. 15:15
8/11 anonim válasza:
7: ezt honnan szedted, hogy nem ajánlatos este az utcán járkálni?
9/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, sose hallottam ilyet Dél-Olaszországról.
10/11 anonim válasza:
Miért olyan fontos repülővel utazni? Irány Split az Adria éjszakai IC-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!