Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hol és milyen lenne az álomnya...

Hol és milyen lenne az álomnyaralásotok?

Figyelt kérdés
Ötleteket gyűjtök 😁

2022. ápr. 30. 18:47
1 2
 1/16 anonim válasza:
79%
Én reménytelenül Olaszország-imádó vagyok, úgyhogy a fancy helyek helyett is oda mennék.
2022. ápr. 30. 19:24
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
Ciprus rajongó vagyok, bár még sosem voltam ott. A mediterrán jelleg és a kúltúra is vonz oda.
2022. ápr. 30. 19:33
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
Új-Kaledónia. Gyerekként voltam a fő szigeten de jó lenne visszamenni, meg szétnézni a kisebb szigeteken is.
2022. ápr. 30. 19:46
 4/16 anonim ***** válasza:
45%

Nyaralas helyett inkabb teleljetek! ;) Nyaron itthon is lehet menni mindenfele hetvegen vagy melo utan, meg ugy altalaban kellemes az ido, nem biztos, hogy ilyenkor erdemes sok penzert kulfoldre szokni.

Egyszer probaljatok ki, hogy februarban mentek 3 hetre egy egzotikusabb orszagba, Thaifold, Kambodzsa, stb. 28-33 fok, napsutes! ;)

2022. ápr. 30. 20:12
 5/16 anonim ***** válasza:
66%
Francia Polinézia valamelyik szigetére (Tahiti, Bora Bora, stb.) mennék el szívesen feltöltődni pár hétre.
2022. ápr. 30. 20:16
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Én Japánba akarok majd egyszer elmenni és megmászni a Mt. Fuji-t
2022. ápr. 30. 20:29
 7/16 A kérdező kommentje:

Szuperjó ötleteket adtok 🥰

Júni vége/júli eleje az időpont, 15 nap.

Sajnos azok a helyek kiesnek, ahol éppen monszunos/esős időszak lesz.

További szempontok nálam:

- ne legyen háborús övezet

- ne csak szép tengerpart legyen. Fontos hogy lehessen a természetben túrázni illetve némi kultúra is legyen a közelben. Ne csak a hotel strandján lehessen fetrengeni.

- az időeltolódásra/utazási időre nem szánnék annyira extrém sokat. A karibi térség még a listán van, de határeset…

2022. ápr. 30. 22:22
 8/16 anonim ***** válasza:
68%
Ha kell mellé kultúra is és nem akarsz sok időt utazással tölteni , akkor a javaslatom Toszkána.
2022. máj. 1. 06:38
 9/16 anonim ***** válasza:
50%

Számomra ezek:

Izland - autót bérelni és 2-3 hét alatt beutazni az egész szigetet.

Latin-Amerika (körút, Peru-Bolívia-Chile)

USA roadtrip - voltam már Amerikában, de mindig csak 1-1 várost/államot néztünk meg. Szeretnék úgy menni, hogy bérelünk egy igazi amerikai álomautót és végigautózunk egy útszakaszon (pl. LA-ból fel egészen Washington államig, vagy New Yorkból Miamiba)

2022. máj. 1. 12:42
 10/16 anonim ***** válasza:
47%

Egyedül sokfelé járok és igyekszem járni. Magamból kiindulva nem vagyok fürdős, a 'hotelgettó" helyeket általában elkerülöm, illetve nincs szükségem 2 napnál tovább hogy tengerpartozzak.

De szívem szerint az állomnyaralásom, mikor a két legjobb barátommal hármasban elvonulunk Egerszalókra a Shirazba az éves 5 napunkra! Mivel hárman három felé élünk és dolgozunk - egyikőnk ráadásul orvos, szóval örülünk, ha telefonon tudunk néha beszélni - ezért ilyenkor hatalmasakat eszünk, wellnessezünk, beszélgetünk. Bár ahogy öregszünk a bulival töltött órák jelentősen csökkennek :D Ezt az 5 napot semmivel nem cserélném el.

2022. máj. 1. 18:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!