Utazni olcsó? Hogyan, hova?
Figyelt kérdés
Rengetegen mantrázzák, hogy ma már egyáltalán nem drága utazni, bárhova el lehet jutni fillérekből, vagy viszonylag olcsón. Kicsit próbáltam ebbe beleásni magam, hát, nem igazán ezt látom. Most vagy én vagyok béna, vagy ez alatt azt kell érteni, hogy mindenhova szezonon kívül jutsz el, amikor nem tudod úgy kiélvezni az adott hely adottságait? Illetve legyen kb. mindegy, hogy mikor mész és hova, menj oda és akkor, ahogy éppen találsz olcsó repjegyet, szállást?2022. ápr. 30. 14:33
11/11 anonim válasza:
Én fél évesen repültem életemben először, Portugáliába. Mondjuk első osztályon. Ez 98ban volt. Nem kell parázni azért, mert gyerekekkel mész. Korábban is vihetted volna őket már. De jobb később mint soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!