18éves lánynak szülinapra felejthetetlen ajándék ötletek?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek szeretnék valami felejthetetlen dolgot adni, csinálni a 18. szülinapjára. Ez lehet program is. Itt nem az egyszerű megszokott bulikra gondolok, hanem valami másra..különlegesre. Lécci segítsetek, nincs semmi ötletem. :) (lány vagyok).2010. szept. 14. 13:13
11/13 anonim válasza:
Nem ismerlek titeket, de egyik ismerősöm egy fergeteges nagy bulival lepte meg barátnőjét, ahol félmeztelen férfiak is táncoltak a lánynak, összes barátja ott volt...
Persze a hapik nem nyúltak a lányhoz, csak táncoltak neki 1tangában...
Nagyon buliztak, ez felejthetetlen volt, az éjszakát utána együtt töltötték.. Maj másnap egy gyertyafényes vacsora.
A lány soha nem fogja elfelejteni és nem a sztriptízes pasik jutnak róla eszébe hanem a párja..
12/13 anonim válasza:
ejtőernyős ugrás, az brutális! ha pestiek vagytok sétahajózással egybekötött vacsora. sétarepülés. hatalmas buli, egy kellemes hétvége az alpokban, limuzinus városnézés:)
13/13 anonim válasza:
mondjuk nyald ki! ne haragudj de nem tudok mast mondani...ez attol is fugg mennyi penzt szansz ra.....de szerintem ne vidd tulzasba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!