Mi a legolcsóbb utazási lehetőség Amsterdamba ?
Kétszer voltam kint cserediák. Brutálisan drága ország. Ugyan nem egy finn szint, de akkor is.
Az a legnagyobb baj, hogy a sok ágyas hálóterem is baromi drága, szóval igazán meg sem éri. Nézzetek szét az airbnb-k között, hátha kifogtok jobbat. Maga az ország sem spórolós, a belépőjegyek, az étkezés, még talán a közlekedés elfogadható.
Ettől független csodálatos ország, megéri várni rá!
Le leszek pontozva, mert nem ez volt a kérdés, de ha mindenképpen utaznátok, és ennyi a keret, meleg szívvel ajánlom Krakkót Amszterdam helyett. Minden sokkal, de sokkal olcsóbb, nekünk ez a pénz simán elég volt oda-vissza buszútra, és 5 éjszakára, szuvenírekre, étterembe, belépőkre. Zakopanéban is eltöltöttünk egy fél napot, az is bele fért a keretbe szintén belépővel, sajtvásárlással együtt. 3 éve mentünk, biztosan vannak azóta drágulások, mint mindenhol a COVID és a háború óta, de nagyon megéri szerintem.
Amszterdamban ennyiből szerintem maximum 4 napot lehet kihozni, de akkor is ott kell spórolni, ahol csak lehet, az pedig szerintem már az utazás rovására megy. Egy hétvége, 3 nap/ 2 éjszakára elegendő és akkor tényleg élvezitek is, hogy ott vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!