Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen személyszállítási...

Milyen személyszállítási lehetőségek vannak erre a “problémára”?

Figyelt kérdés

Olyan személyfuvarost(céget/magánszemélyt) keresek, aki nem taxis tarifával dolgozik, de sos-ben a nap bármely szakában riasztható, hogy Kecskemétről Kiskunhalasra átvigyen a kórházba.

Nem Bács megyei tapasztalat is érdekel, hogyan lehet megoldani hasonló “problémát”!

(Februárban érkezik az első babánk, nincs autónk, de ott szeretnék szülni, erre keresek embert! Utána apukát hazaszállítani!

Sajnos helyi csoportokban csak értelmezési gondokkal találkoztam, a kórházakat kezdték véleményezni…)

2021. nov. 28. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
én magánszemélyként bíztosan elkérnék vagy 30 ezret egy ilyen útra. ebből durván egy tízes az üzemanyag. a harmincba meg benne van a non-stop ügyelet meg, hogy azonnal tudjak indulni. és még barátian számoltam nagyon. de nem a te régiódban lakom.
2021. nov. 28. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak magán betegszállítók. Őket is megkérdezhezed, de ők biztos, hogy nem taxis tarifával dolgoznak. Hanem drágábban. De feltételezem, te olcsóbbat keresel, mint a taxis. Nem hiszem, hogy találni fogsz. Amúgy mennyit szánnál az útra?
2021. nov. 28. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Tehát azt szeretnéd, hogy valami vadidegen, napi 24 órában álljon készenlétben az autójával, és akár az éjszaka közepén is kiugorjon az ágyából ha füttyentesz és kockáztassa, hogy a szeretett és megkímélt autójában folyik majd el a magzatvíz.

Természetesen valami nagyon olcsó áron?!

Bocs, de szerintem hülye vagy, ha ezt agy elvárod egy idegentől!!

2021. nov. 28. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Nézd, múltkor egy túrázós csoportban valaki Szeged-Szarvaskő fuvart keresett 2 nap múlva hajnali 4 órás indulással úgy, hogy a túra végén Bànkúton vegye fel az, aki elviszi. És talált rá embert!

Szerintem további helyi illetve kismamás/papás csoportokban keress segítséget , jó eséllyel akad segítőkész ember is.

2021. nov. 28. 17:05
 5/5 anonim ***** válasza:
66%

A pofám leszakadna, ha ezt várnám el egy vadidegentől úgy, hogy még fizetni se nagyon akarsz érte.

Bocs.

2021. nov. 28. 17:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!