Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Autóbérlés Párizsban?

Autóbérlés Párizsban?

Figyelt kérdés

Franciaországba fogok utazni, és mivel olyan helyet fogok meglátogatni, amit gyakorlatilag csak autóval lehet megközelíteni, ezért még a reptéren szeretnék autót bérelni.

Van valakinek tapasztalata? Mi ennek a menete? Mennyi szokott lenni a kaució?

Életemben először bérelnék autót.

2022. márc. 11. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
17%

Keresel egy autó bérbeadó oldalt, beírod, hogy mettől meddig kell, kiválasztod a kocsit, és megnézed, milyen feltételeket dob fel az adott bérbeadó.

Ugye milyen egyszerű?

2022. márc. 11. 15:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Ezen már túl vagyok.

De mégis, 150 ezret túl kevésnek érzek kaucióval együtt 3 napra. Úgyhogy gondolom, nem csak annyi az egész, hogy lefoglalom és kész, hanem még ott is fizetnem kell majd valamit. További részleteket viszont nem találok. Az összes reptéri autókölcsönzőnek utána néztem már.

2022. márc. 11. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Az írásod alapján még annyira fiatal vagy, hogy nem fognak neked autót adni a friss jogsidhoz.
2022. márc. 11. 20:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem az írásomat fogják nézni, hanem azt, hogy 23 éves vagyok 5 éves jogosítvánnyal.
2022. márc. 11. 21:15
 5/6 anonim válasza:
100%

Akkor én adok normális választ is a kérdésedre, plusz leírom a tapasztalataimat:

1. Kb még 200 eurót számolj a kalkulált összeghez, ennyi az átlag kaució. A kauciót az oldalon sehol nem tüntetik fel, csak a foglalás megerősítésekor küldik el egy mellékelt dokumentumban.

2. Csak dombornyomott hitelkártyát fogadnak el a legtöbb helyen!!!

3. Az Avisnál vagy a Sixtnél én nem kölcsönöznék a helyedben, egyrészt rengeteget kell várni mire sorra kerülsz, másrészt érhetnek meglepetések... Mi délután érkeztünk Párizsba, de már csak a következő nap sikerült átvenni egy autót, ráadásul nem is azt, amit lefoglaltam, ezért az autóért meg többet kellett fizetni 🙃 (Sixt, 2014)

4. Helyettük a OuiCar-t vagy a Drivy-t ajánlom. Ezek magán autóbérlő felületek de egyszerűbbek, átláthatóbbak, biztosabbak.

5. Bár már a legtöbb helyen beszélnek angolul, mégis, van hogy alap fogalmakat pl leadás dátuma franciául mondanak az irodában, nem tudom miért...

Ezeknek jó ha előre utána nézel, ha nem tudsz franciául.

2022. márc. 11. 21:40
 6/6 anonim válasza:

Még valami:

Feltételezem hogy CDG-re utazol, igaz? Azon a reptéren van a legtöbb panasz a Sixtre.

2022. márc. 11. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!