Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Corfun szerintetek tudunk úgy...

Corfun szerintetek tudunk úgy autót bérelni, hogy csak 19 évesek vagyunk?

Figyelt kérdés
Corfun szeretnénk autót bérelni. A barátom és én is 19 évesek vagyunk 2éve van neki jogsija.

2021. máj. 17. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz olcsó 21 éves kor alatt, de főleg a kisebb kölcsönzők megoldják. Viszont ezt mindenképp előre levelezde velük, különösen a biztosítàs körüli kérdések legyenek tiszták, mert irtózatosan rá lehet băszni, ha kiderül: a korotok miatt nem is fizet a biztosító.
2021. máj. 17. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb autókölcsönzők 21 éves korhatárt adnak meg - de a helyi kisvállalkozóknál valszeg tudtok bérelni. Arra kell figyelni, hogy full casco legyen rajta!
2021. máj. 17. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
1%
Nézzétek mán, a proli otót akar bérelni XD
2021. máj. 17. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg kis kölcsönző lesz, ahova ha bemész, kapsz autót. Persze felárral.

Egyébként Korfu - mi magyarok így mondjuk - közösségi közlekedése rendkívül fejlett. Olcsó és jó. Azt is megpróbálhatnátok.

2021. máj. 17. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Megosztok veletek egy "vicces tenyt" : nekem a baratom gorog allampolgar es mikor mentem hozza akkor a repternel nem kolcsonozhetett autot, mert akkor csak 21 eves volt es a minimum korhatar 23 volt... 🙃De sok sikert, hatha Korfun aranyosabbak es turistat nem szivatnak ugy mint sajat allampolgaraikat
2021. máj. 19. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!