Új-Zélandra utazótárs 1 éven belül?
Adok hosszabb, normális leírást magamról és a tervekről ha valakit komolyan érdekel.
Huszonéves, tanult fiú vagyok, Új-Zéland a választott hely ahol le szeretném élni az életem az eddigi tapasztalataim alapján. A kiutazáshoz szeretnék társ(akat) keresni, bármilyen korosztály és nem megfelel. Pár dolog elég lényeges számomra, például hogy az utazótársam lelkileg egészséges, talpraesett személy legyen - magamat is annak tartom. Még pénzt gyűjtök, jelenleg Budapesten élek albérletben. Ha valaki ott él, vagy járt már ott, vagy szeretne kimenni, vagy tud csoportokat ezekről, akkor szívesen fogadom a segítségét.
A tervemben ideiglenesen szerepel az utazótárs, lényege hogy magyarként vigyázzunk odakint egymásra, ha pedig letelepedtünk és minden rendben van, a kapcsolat elválik, kivéve, ha olyan jól kijövünk. Pozitív, életerős, kíváncsi és lelkes ember vagyok.
Szinte mindenben hasonlítunk, és én is nagyon szeretnék ott élni, de sajnos Új-Zélandon nem lehet csak úgy ad hoc letelepedni. Igen szigorú bevándorlási szabályai vannak, s én sajnos sem űrkutató,- sem agysebész nem vagyok. Pedig mennék veled.
29f
"sajnos sem űrkutató,- sem agysebész nem vagyok. Pedig mennék veled."
Ezek szerint én az vagyok. Köszi a bókot.
Nem veszem magamra ha valaki nem jön mert fél a gyilkosoktól, nekem van annyi emberismeretem hogy lássam, érezzem ha valakivel nincs rendben valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!