Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Új-Zélandra utazótárs 1 éven...

Új-Zélandra utazótárs 1 éven belül?

Figyelt kérdés

Adok hosszabb, normális leírást magamról és a tervekről ha valakit komolyan érdekel.

Huszonéves, tanult fiú vagyok, Új-Zéland a választott hely ahol le szeretném élni az életem az eddigi tapasztalataim alapján. A kiutazáshoz szeretnék társ(akat) keresni, bármilyen korosztály és nem megfelel. Pár dolog elég lényeges számomra, például hogy az utazótársam lelkileg egészséges, talpraesett személy legyen - magamat is annak tartom. Még pénzt gyűjtök, jelenleg Budapesten élek albérletben. Ha valaki ott él, vagy járt már ott, vagy szeretne kimenni, vagy tud csoportokat ezekről, akkor szívesen fogadom a segítségét.

A tervemben ideiglenesen szerepel az utazótárs, lényege hogy magyarként vigyázzunk odakint egymásra, ha pedig letelepedtünk és minden rendben van, a kapcsolat elválik, kivéve, ha olyan jól kijövünk. Pozitív, életerős, kíváncsi és lelkes ember vagyok.

2022. márc. 9. 20:54
 1/7 anonim válasza:
100%
Ez tök jó gondolat. Én is belevágnék egy ilyen hagyjunk mindent a hátunk mögött dolgot és lássunk világot, új embereket, új kulturat stb. Csak az emberek nem igazán biznak egymásban. Szerintem régen még csak-csak. De annyi beteg, gyilkos fasz van hogy én pl nem mernék senkivel sem így ismeretlenül lelépni. Ne vedd magadra, csak na. Biztos vannak így még egy páran.
2022. márc. 9. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szinte mindenben hasonlítunk, és én is nagyon szeretnék ott élni, de sajnos Új-Zélandon nem lehet csak úgy ad hoc letelepedni. Igen szigorú bevándorlási szabályai vannak, s én sajnos sem űrkutató,- sem agysebész nem vagyok. Pedig mennék veled.

29f

2022. márc. 9. 22:28
 3/7 anonim válasza:
72%
Az a baj hogy túl sok ID Discovery-t néztem ahhoz hogy nemet mondjak. Szinte mar paranoiasan tartom a tavolsagot mindenkitől aki idegen. Jobb félni mint megijedni
2022. márc. 9. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
Most ki tartana veled úgy hogy süt le rólad az ostobaság? Új-Zélandra nem lehet csak úgy kimenni és letelepedni.
2022. márc. 10. 03:20
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
2-es vagyok. Szerintem nem ostoba a kérdező, az ostobaság nem itt kezdődik. Persze, hibázott, de hát ki nem?!
2022. márc. 10. 10:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Olyan írjon, aki értelmes, felnőtt ember, és aki képesnek érzi magát erre. Realisztikusan gondolkodó ember, aki ha nem tud valamit tudja, hogy kell utána járni, elintézni.
2022. márc. 10. 14:25
 7/7 A kérdező kommentje:

"sajnos sem űrkutató,- sem agysebész nem vagyok. Pedig mennék veled."

Ezek szerint én az vagyok. Köszi a bókot.

Nem veszem magamra ha valaki nem jön mert fél a gyilkosoktól, nekem van annyi emberismeretem hogy lássam, érezzem ha valakivel nincs rendben valami.

2022. márc. 10. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!