Tervezel idén külföldi nyaralást vagy közbeszól a háború miatti bizonytalan jövő?
Figyelt kérdés
2022. márc. 5. 16:27
1/14 anonim válasza:
A háború gazdasági hatásai (konkrétabban az infláció további durvulása) miatt a büdzsét óvatosabban kell kezelnem, de azért nem tervezek lemondani az utazásról
2/14 anonim válasza:
Tervezek. A háború nem sok vizet fog zavarni szerintem. Annak gáz aki forintban tartja a pénzét, azoknak jóval drágább lesz, de engem ez sem érint.
3/14 anonim válasza:
Tervezem. Külföldön élek, de van otthon Magyaroszágon bankszámlám jelentős összeggel amit mindig hazaküldtem. Még kivárom, mert nem hiszem, hogy a majdnem 10 millióm a levesbe kerül. Ha mégis, akkor elköltöm utazásra. ( bár az ingatlanom fejlesztésére szánom)
4/14 anonim válasza:
Nem a háború miatt nem. Szeretek és szoktam is utazni, de idén családi okok miatt nem tudok. (Idős, beteg családtagot ápolok.) Ha ez nem így lenne, mennék.
5/14 anonim válasza:
A világ elég tekintélyes részét hívják "nem Ukrajna és Oroszország"-nak, szóval igen.
6/14 anonim válasza:
#5 A világ jelentős részét hívják Oroszországnak, elég ha ránézel egy térképre.
Egyébként mi is szeretnénk, első körben Portugáliába. A covid miatt sajnos eltoltunk egy egy hónapos túrát. Most nem lesz ennyi időnk, de azért amit lehet pótolunk ;)
7/14 anonim válasza:
Igen, egyet, majd év vége felé mikor először visszük a leendő kisfiamat a nagymamahoz Svédországba, ennyit. Most a gyerek az első.
8/14 anonim válasza:
Még szép, két hét múlva is megyek Olaszországba.
9/14 anonim válasza:
Hatos vagyok.
A lepontozókat gondolom az Oroszországra tett megjegyzésem zavarja. Akkor pontozzátok le ezt is:
Oroszország a bolygónk legnagyobb területű országa, a második helyezett Kanada. Csak a miheztartás végett, a területe közel kétszer akkora mint a Kanada. (lepontozni a piros ikonnal tudtok)
10/14 anonim válasza:
Éppen most tervezgetek egy izlandi pár napos utazást. Remélem el tudunk menni. :) Nyár elején. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!