Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Tervezel idén külföldi nyaralá...

Tervezel idén külföldi nyaralást vagy közbeszól a háború miatti bizonytalan jövő?

Figyelt kérdés

2022. márc. 5. 16:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A háború gazdasági hatásai (konkrétabban az infláció további durvulása) miatt a büdzsét óvatosabban kell kezelnem, de azért nem tervezek lemondani az utazásról
2022. márc. 5. 16:56
 2/14 anonim ***** válasza:
26%
Tervezek. A háború nem sok vizet fog zavarni szerintem. Annak gáz aki forintban tartja a pénzét, azoknak jóval drágább lesz, de engem ez sem érint.
2022. márc. 5. 17:06
 3/14 anonim ***** válasza:
37%
Tervezem. Külföldön élek, de van otthon Magyaroszágon bankszámlám jelentős összeggel amit mindig hazaküldtem. Még kivárom, mert nem hiszem, hogy a majdnem 10 millióm a levesbe kerül. Ha mégis, akkor elköltöm utazásra. ( bár az ingatlanom fejlesztésére szánom)
2022. márc. 5. 17:36
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem a háború miatt nem. Szeretek és szoktam is utazni, de idén családi okok miatt nem tudok. (Idős, beteg családtagot ápolok.) Ha ez nem így lenne, mennék.
2022. márc. 5. 17:39
 5/14 anonim ***** válasza:
61%
A világ elég tekintélyes részét hívják "nem Ukrajna és Oroszország"-nak, szóval igen.
2022. márc. 5. 17:54
 6/14 anonim ***** válasza:
33%

#5 A világ jelentős részét hívják Oroszországnak, elég ha ránézel egy térképre.

Egyébként mi is szeretnénk, első körben Portugáliába. A covid miatt sajnos eltoltunk egy egy hónapos túrát. Most nem lesz ennyi időnk, de azért amit lehet pótolunk ;)

2022. márc. 5. 18:18
 7/14 anonim ***** válasza:
47%
Igen, egyet, majd év vége felé mikor először visszük a leendő kisfiamat a nagymamahoz Svédországba, ennyit. Most a gyerek az első.
2022. márc. 5. 19:16
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Még szép, két hét múlva is megyek Olaszországba.
2022. márc. 6. 00:02
 9/14 anonim ***** válasza:
51%

Hatos vagyok.

A lepontozókat gondolom az Oroszországra tett megjegyzésem zavarja. Akkor pontozzátok le ezt is:

Oroszország a bolygónk legnagyobb területű országa, a második helyezett Kanada. Csak a miheztartás végett, a területe közel kétszer akkora mint a Kanada. (lepontozni a piros ikonnal tudtok)

2022. márc. 6. 00:09
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
Éppen most tervezgetek egy izlandi pár napos utazást. Remélem el tudunk menni. :) Nyár elején. :)
2022. márc. 6. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!