Elmerjek egyedül vonatozni Bécsbe?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömhöz mennék 1 hétre, de még sosem vonatoztam egyedül, csak osztálykirándulásokon. Veszélyes lenne estefele vonattal egyedül kimennem Bécsbe Győrből?
21 éves lány vagyok.
2022. jan. 30. 11:03
11/18 anonim válasza:
Így is van!
Nappal sokkal jobban látni a ciciket mint este a sötétben.
:)
12/18 anonim válasza:
" még sosem vonatoztam egyedül, csak osztálykirándulásokon"
Akkor ezt értsük úgy, - mármint az "egyedül"-t - hogy a szüleid nélkül??? Mert nyilván egy osztálykiránduláson nem egyszál magadban vonatozgattál....
13/18 anonim válasza:
Nehogy elmenj egyedül, megesz a kalauz.
14/18 anonim válasza:
Kérdező, hová lettél?
Volt itt néhány viszontkérdés....
15/18 anonim válasza:
Nyugodtan mehetsz. Sőt, a ÖBB-s bécsi vonat sokkal kényelmesebb, mint a MÁV-os.
17/18 anonim válasza:
Szia! Én nem sokkal idősebben költöztem ki Bécsbe, egyedül lányként :D azóta havonta járok haza Budapestre vonattal, semmi gond nincs vele. Próbálj meg Railjet vonatra jegyet venni, azok a legjobbak :)
18/18 anonim válasza:
Kérdező, végül kimentél Bécsbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!