Voltál idén nyaralni? Ha igen akkor hol?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 20:35
2/9 anonim válasza:
5 éve nem voltam nyaralni, utoljára Bécsben voltam 2 napot, még középiskola szervezésében.
3/9 anonim válasza:
magyarorszagon....
kulfoldon elek, es minden nyaron egy rakas penzt arra kolthetek, hogy magyarorszagon szarul erezhessem magam, mikozben abbol a penzbol elmehetnek valami jo kis tengerpartra egy negycsillagos szallodaba is
4/9 anonim válasza:
Rodosz, Faliraki 2 hétre a barátommal
7/9 anonim válasza:
Törökországban voltam 8 napot... :)
9/9 anonim válasza:
igen.... januar:vietnam februar:kambodzsa marcius aprilis majus laza :budapest junius olaszorszag eszaki resze julius:lenti fele roma szicilia...stb. agusztus:csehorszag szerbia nemetorszag, saint tropez nizza in francia. es meg csak most jon a java ...ugyanis jon a tel es en nem szeretem a hideget igyhat muszaj lesz elmennem egy par honapra melegebb tajakra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!