Ezek közül melyik ország falujában élnél inkább és miért?
Kanada.
Többbször voltam a kanadai prérin is, rendkívül hangulatos kis települések, vagy falvak vannak arrafelé.
Amíg valaki nem járt egy ilyenben nem érzi át hogy milyen ott.
Bármelyik ottani kis faluban eléldegélnék.
pl...Saskatchewan Davidson.
Mindig autóval mentünk egyfajta körutazásra, mikor így fedezi fel valaki az országot teljesne más élményt ad.
Sokszor voltam ebben a kisvárosban, vagy errefelé, town a neve a kis faluknak, kisvárosknak.
Ausztriában a kedvencem Obervellach. Nagyon jó kiindulási pontnak, mert rengeteg programlehetőség a környéken, viszont este a csöndes, völgyes kistelepülésre egy élmény volt hazatérni.
Kanadában még vidéken is minden nap egy élmény volt nekem. Az emberek mentalitása, élethez való hozzáállása teljesen más. Ott éreztem először azt, hogy na igen, itt lenne keresnivalóm.
Sajnos a jogi diplomám - egyelőre - itt tart, viszont ha egy voksom lenne, hogy hova költözzek külföldre, nemcsak ebből a háromból, hanem úgy általában, akkor Kanadába mennék.
Ezek közül Svájcba. Nekem azok a falvak tetszettek a legjobban.
De igazából bármelyikben. Faluban mindenhol jó lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!