Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova tudnèk kivándorolni,ahol...

Hova tudnèk kivándorolni,ahol semilyen korona intêzkedês nincsen?

Figyelt kérdés

2022. jan. 13. 21:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18%
Nem tudom, de most már engem is érdekel
2022. jan. 13. 22:23
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
észak korea, ott még virus sincs
2022. jan. 13. 22:26
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Antarktiszra.
2022. jan. 13. 22:39
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Tanzániát tudom ajánlani, ott nincs se korona vírus, se intézkedés: https://www.youtube.com/watch?v=my2Xr0Gcxbs
2022. jan. 13. 22:49
 5/15 anonim válasza:
82%
A Grammar-szigetekre.
2022. jan. 14. 05:34
 6/15 anonim ***** válasza:
46%
Ne már, most tényleg ennyire el kell keseredni? Igen, én is unom az egészet, egy csomó lemondással járnak ezek az intézkedések, de azt ne mondja nekem senki, hogy a maszkhasználat, részleges oltási kötelezettség és egyes rendezvények látogathatóságának korlátozása mellett nem lehet teljes és boldog életet élni. Emiatt elköltözni valamilyen elsőre szép, de amúgy nem túl élhető országba igazi baromság.
2022. jan. 14. 08:32
 7/15 anonim ***** válasza:
62%
Főleg, hogy Magyarországon alig vannak jóformán intézkedések. Franciaországba lassan az utcára nem lehet kimenni, meg Kínában is azt hiszem egész városokat lezárnak körbe, szóval itthon egész jó életed van.
2022. jan. 14. 10:02
 8/15 anonim ***** válasza:
18%

Miért nem lehet lesz*rni a vírust? :)

Mármint nem teljesen, nyugodtan oltsa be magát, aki akarja

De innentől kezdve legyen már magasról lepottyantva

2022. jan. 14. 10:04
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Ausztrália
2022. jan. 14. 15:29
 10/15 anonim ***** válasza:
76%

Belarusz, csak az egy elég kemény diktatúra, meg tudnod kell Oroszul. De korlátozás (járványügyi értelemben) nincs.

Esetleg Türkmenisztán, ott tagadják azt is, hogy lenne covidos az országban, igaz még keményebb diktatúra. Ja és az első ország volt a világon, ahol minden felnőttnek kötelező lett az oltás. De egyéb nincs.

Vagy ilyen csöves Afrikai országok, ahol a legkisebb gondjuk is ezerszeres így nem csináltak semmit.

2022. jan. 14. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!