Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Covidos voltam, szóval utazhatok?

Covidos voltam, szóval utazhatok?

Figyelt kérdés

Hogy lehet utazni most, ha covidos voltam? Kapok róla valami papírt? Mert eddig csak két kínai oltásom van. Lebetegedtem, elkaptam a covidot, otthon csináltattam egy tesztet is, pozitív lett. Ezután megpróbáltam elérni a háziorvost telefonon, de nem tudtam. A testvérem elment a dokihoz, az pedig elméletileg lejelentette, hogy covidos vagyok és ennyi. Akkor most, ha lejár a karantén, utazhatok, harmadik oltás nélkül is, ugye?

Viszont nem kaptam róla semmilyen papírt, stb. Hogy mūködik most ez? Mit kell tennem, hogy decemberbe utazhassak már? (Mentem volna harmadik oltásra, janssenre, de elõbb lettem covidos)

2021. nov. 17. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hová utaznál?

Meg kell nezni konkretan annak azcorszagnak az oldalat a konzuli szolgalatnál

2021. nov. 17. 21:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Kanari szigetek. Azonban mivel covidos voltam, ezert biztosabb vagyok, mint egy harmadik oltassal rendelkezo, elmeletileg igy, ha le van jelentve a covidom, utazhatok siman, azonban azt nem tudom, honnan lehet szerezni errol papírt vagy kartyat
2021. nov. 17. 23:50
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Na, megnézted, mit mond a Konzuli Szolgálat oldala?
2021. nov. 18. 04:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, az, amit sejtettem, azonban a lenyeggel kapcsolatban nem segitettetek nagyon:

Hogy mi kell ahhoz hogy utazz.

Ezt a kesobbi keresoknek:

Be kell lépni az ugyfelkapudba, es le kell toltened az eeszt appot. Így tudsz majd utazgatni, nem csak oltasos vedettsegi igazolas, hanem van egy olyan, hogy gyogyultsagi igazolas ;)

2021. nov. 18. 11:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Na látod, megoldottad.
2021. nov. 21. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!