Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hosszabb bringás úthoz (kb 10...

Hosszabb bringás úthoz (kb 10 nap) hogy kezdjek felkészülni? Milyen tárgyakat vigyek, ha el akarok bringázni Albániába?

Figyelt kérdés

Nem nagyon van tapasztalatom kerékpározás terén, vagy nem sok, de régen bringával jártam a városban.

Milyen bringa? Van itt egy aluvázas monti, talán jobb azt megcsinálni olyannak, aminek szeretném, mint költeni sok pénzt. Valami vékonyabb kerék, de nem verseny, valami nem túl recés gumi.

Útvonaltervezőket találtam, de jöhet az is még. Kéne valami fXsza bringára erősíthető GPS, hozzá térképek.. talán.

Szerintem szinte nulla cuccal mennék, viszonylag jó időben. 3 póló, 3 zokni, fogkefe, fogkrém ilyenek, minden este mosnék és olcsó hotelben aludnék. Annyit vinnék még, hogy egy belsőt le tudjak cserélni, meg nem spórolnék a külsőn se előtte.

Gondoltam előtte próbálok visszatérni ahhoz, hogy városon belül bringát használjak. Velencei-tó és Balaton kört csinálok, esetleg Szlovéniába átruccanok.

Próbáltam utánaolvasni, de az Index.hu fórumokon semmi, itt némi, de kevés hasznos. A 360 fok bringásokat ismerem és a Megértés Útján blogot is, ja meg a Csavargásaim az Alpokban... talán utóbbi volt a motivációt... de szívesen fogadok bármilyen olvasnivalót.

2022. jan. 11. 20:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
@8 Tiranáig nem tudom, hogy minek mennél, ha kihagyod az ország legszebb részeit és nem mész fel a Dinári-Alpokba, valamint azt sem tudtam, hogy odaérkezésed után egyszerűen visszateleportálsz Magyarországra, kérlek legközelebb említsd meg a szuperképességeidet. Egyébként az a 900km bőven lesz 1000, tekintve, hogy bringával ezt feltehetően nem egy menetben tervezted, cikkcakkozni kell a szállások miatt, meg mondjuk az sem hátrány, ha nem csak a dögunalmas Alföldön meg Vajdaságon keresztül nézed a repceföldeket 4 napon át, hanem mondjuk látsz is valamit. El nem tudom képzelni, hogy miért nem látod át ennek a logisztikáját.
2022. jan. 12. 18:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Jogos a 11-es kommentje! :)
2022. jan. 12. 18:28
 13/13 anonim válasza:
Albaniat én nem nagyon ajánlanám se gyalog se biciklivel kocsival jarhatobb
2022. márc. 3. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!