Hosszabb bringás úthoz (kb 10 nap) hogy kezdjek felkészülni? Milyen tárgyakat vigyek, ha el akarok bringázni Albániába?
Nem nagyon van tapasztalatom kerékpározás terén, vagy nem sok, de régen bringával jártam a városban.
Milyen bringa? Van itt egy aluvázas monti, talán jobb azt megcsinálni olyannak, aminek szeretném, mint költeni sok pénzt. Valami vékonyabb kerék, de nem verseny, valami nem túl recés gumi.
Útvonaltervezőket találtam, de jöhet az is még. Kéne valami fXsza bringára erősíthető GPS, hozzá térképek.. talán.
Szerintem szinte nulla cuccal mennék, viszonylag jó időben. 3 póló, 3 zokni, fogkefe, fogkrém ilyenek, minden este mosnék és olcsó hotelben aludnék. Annyit vinnék még, hogy egy belsőt le tudjak cserélni, meg nem spórolnék a külsőn se előtte.
Gondoltam előtte próbálok visszatérni ahhoz, hogy városon belül bringát használjak. Velencei-tó és Balaton kört csinálok, esetleg Szlovéniába átruccanok.
Próbáltam utánaolvasni, de az Index.hu fórumokon semmi, itt némi, de kevés hasznos. A 360 fok bringásokat ismerem és a Megértés Útján blogot is, ja meg a Csavargásaim az Alpokban... talán utóbbi volt a motivációt... de szívesen fogadok bármilyen olvasnivalót.
Ennyire tapasztalatlanul maradj a Velencei tó körnél....
Nem bántasbol mondom!
Meg ahogy azt móricka elképzelte,hogy nulla felszereléssel/tudással/tapasztalattal/szerszámmal/stb neki indul és minden happy.Mindezt egy teszkós montival.,amire még csak azt sem tudja milyen gumit kellene rakni.
Az ország határig sem fogsz eljutni.......
Hat és félezer méter szintkülönbség, csak a legegyszerűbb (de nem biztos, hogy bicajjal járható) útvonalon...
Egy berhelt ócska montival...?
Erősen álmodozás szint...
Köszönöm a sok hasznos hozzászólást, azért majd nézzetek vissza év vége felé szakértő urak.
D. Brasco: ki beszélt tescos montiról, meg a többiek akik a bringát szidják. Egy peugeot vázat szeretnék normálisan megcsinálni, gondoltam kapok pár tippet. De lehet veszek egy használt bringát még nem eldöntött.
4-es és 5-ös hozzászólók: én úgy nézem 2000 km helyett, amit írtatok 900 alatt van. Amúgy ez nem matek, földrajz... lehet azzal van nektek gondotok. Tirana nem egy diszkó neve vazze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!