Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Egy koszovói barátom már több mint egy hónapja próbálkozik, de nem tud Magyarországra szóló visa-t szerezni, ami azért is problémás mert egy februárban megrendezett koncert miatt jönne és úgy tudom, hogy a visa igényléséhez tartozó folyamat eltart 2 hónapig. Nincs ötletetek, hogy ez miért nem tud Magyarországra szóló engedélyt kérni, vagy hogyan lehetne megoldani hogy kapjon?2021. dec. 1. 10:50
1/1 anonim válasza:
Talán mert egy faxxopó náci a kormányunk?
Nem tudom. Talán megpróbálhatná beadni Szlovéniába vagy Ausztriába, gondolom egy sima turista vízum elég, mindegy melyik EU-s országtól kapja meg a belépési engedélyt, nem?
Sok koszovóinak van albán útlevele... nem tudom ez hogy működik pontosan, de az albánoknak nem kell vízum az EU-s belépéshez.
Itt úgy nézem, hogy két hét alatt meg kellett volna adniuk.
Nem lehet, hogy spam mappába került a az email és kapott választ, csak nem vette észre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!