Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Valakit ért hasonló Google...

Valakit ért hasonló Google Maps-es csalódás?

Figyelt kérdés
Nálam például úgy történt, hogy rákerestem álltalam szépnek gondolt városokra, és hát rá kellett döbbennem, hogy bizony a városnak csak a csekély óvárosi/központi része szép, a nagy része jellegtelen, hétköznapi, ronda. Ami pedig elkeserítőbb, hogy a szép óvárosi épületektől nem is olyan távolra vannak a ronda betonépületek vagy épp hétköznapi minimalista épületek. Nálam ez a fajta csalódás főleg latin-amerikai városoknál esett meg, de más városok esetében is találkoztam vele. Például Kiotó esetében is rá kellett döbbennem, hogy a szép óvárosi rész valójában nem is olyan nagy a szürke belvárosi részekhez képest( csak egy példa). Valaki szenvedett el hasonló csalódást a Google Mapson keresztül? Én azóta nem keresek rá ilyen helyekre, inkább nézek travel videókat.
2021. nov. 21. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Ja hát aki olyan amatőr hogy googlemapsen végigkattint pár képet és az alapján választja ki a célpontot az megérdemli a sorsát.
2021. nov. 21. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Hajjaj de még hányszor jártam így
2021. nov. 21. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk nem feltétlenül úti célt választ így az ember: van, hogy csak úgy konkrét utazási szándék nélkül tájékozódik. Nos, ilyen nézelődés során valóban értek már meglepetések mindkét irányban .
2021. nov. 21. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Azert nem, mert sosem a kepeslapos turistas dolgok fogtak meg, es mindig azok a helyek erdekeltek, ahol elnek, nem a legtobb szelfi keszul. De ertem, amit irsz. Csak en mar internet elott is lenyomoztam a valosagot.
2021. nov. 21. 23:46
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

Azert, hogy egy varos hogy nez ki, neogy mar a Google Maps legyen a hibas. Nezz korul szemelyesen a sajat varosodban, es ra fogsz jonni, hogy a varosodnak van nagyon szep, gondozott, karbantarott resze, es van a ket utcaval arrebb levo lepusztult, szemetes, omladozo hazakkal teli varosresz. Es ezert nem a Google Maps a hibas, ne is haragudj.

Sajnos ez minden varosra jellemzo, Budapestre, Pecsre, Szegedre, az osszes varosra. Erosen javasolom, hogy elobb ismerd meg Magyarorszag varosait, tajait, mert fogadom, hogy fogalmad sincs arrol, hogy hol van Karakoszorcsog vagy Ebedvesztopuszta. Es a mesek vegen a "Hencidatol Bonchidaig folyt a dinom-danom" hol van? Ne a Google Maps segitsegevel nezz korul a tajakon!!!

2021. nov. 22. 02:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a legtöbb nagyvárosra igaz, de attól még érdemes lehet megnézni.
2021. nov. 22. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez mindenhol így van, Eger történelmi belvárosa is kb. tíz utca, egyszerűen régen ekkorák voltak a városok.
2021. nov. 26. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem ért még ilyen csalódás. Érdekesnek találom a kieső, nem központi helyeket is, de megértelek. Előfordul, hogy szívesen körülnézek távoli helyeken a Google M. - on én is. Azért jelzem, valóságot nem potolja, és a hely hangulatát sem tudja visszaadni. Érdekes még a következő oldal is:

[link]

Véletlenszerűen "dob" a világ különboző pontjaira.

2021. nov. 26. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!